Ірина Федорів, яка назвала своїх дітей “байстрюками”, розкритикувала активіста

Скандальновідома чорна піарщиця та колишня журналістка каналу СТБ Ірина Федорів розкритикувала активіста Євгена Мельничука. Приводом для цього стала реєстрація Мельничука на виборах у Гостомелі. 

“На виборах 2016 року в Коцюбинському Мельничук мав бажання йти в депутати. Але в селищної голови Ольги Матюшиної була принципова позиція – від команди віче йдуть лише місцеві мешканці. Ну, от Мельничук і шукає, в якій громаді можна отримати повноваження, щоб підзаробити. Декларація нульова. Я сподіваюся, що Мельничук внесе протягом 7 днів зміни. Немає соцвиплат навіть на дітей”, – каже місцева журналістка Ірина Федорів.

Проте, як відомо, Федорів сама ж “відхрестилася” від власного чоловіка, батька своїх дітей, а рідних дітей назвала “байстрюками”. “Він по закону не підпадає під визначення членів сім’ї. У мене ніколи не було супруга”, – написала Федорів.

Декларація Федорів не є ідеальною. У ній екс-журналістка вказала, що 31 грудня 2017 року придбала квартиру під Києвом (смт. Коцюбинське) за 59 доларів США (1617 грн) за метр квадратний. Вказана вартість нерухомості не відповідає ринковій і, швидше за все, застосовувалася з метою ухилення від сплати податків. Пізніше вона визнала, що включила до декларації недостовірні дані, які стосуються вартості нерухомості. За її словами, вона “попутала номінальну і реальну вартість майна”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.