Інформація щодо забудови приватного сектору Ірпеня – фейк

Відома у всьому Приірпінні псевдоактивістка Михайлина Скорик вчергове ввела в оману громаду міста. Інформацію щодо забудови приватного сектору, яку сьогодні  спростувала в.о. міського голови Анастасія Попсуй. 

“Черговий фейк про Ірпінь від псевдоактивістки Михайлини Скорик, яка у своїй брехні не поступається російським пропагандистам. Цього разу вона вчергове ввела в оману громаду міста щодо забудови приватного сектору. Як і інші її “новини”, ця не відповідає дійсності”, – заявила Анастасія Попсуй.

За її словами, після громадських слухань Ірпінською міською радою було укладено додаткову угоду, що передбачала внесення змін у відповідності побажань громади та фахівців. “Оскільки не було чіткої гарантії, що “Діпромісто” встигне виконати роботи з правок, внесених на громадських слуханнях до сесії, нами було підготовлено проект, який передбачав і закріплював кінцеве рішення. Втім, “Діпромісто” встигло напрацювати кінцевий варіант з правками. Тому депутати Ірпінської міськради голосували вже доопрацьований генеральний план, який ЗАБОРОНЯЄ ЗАБУДОВУ ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ! Раджу журналістам перевіряти інформацію від Дмитрія Кісєльова (пропагандист Кремля), барона фон Мюнхгаузена (брехун з книги Рудольфа Распе) та Михайлини Скорик (ірпінська чорна піарщиця, яка ненавидить Ірпінь та його жителів)”, – зазначила в.о. голови. 

Як відомо, це не перша брехня від Михайлини Скорик. Нещодавно депутат Ірпінської міської ради Віолетта Кременчук спростувала інформацію піарщиці щодо загородження входу до Ірпінської міської ради ніби-то через недопущення людей до сесії.

Нагадаємо, що оновлений Генплан передбачає будівництво 6 нових шкіл, 14 дитячих садочків, появу заповідної території площею 466 гектарів. Детальніше про оновлений генплан дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.