“ІЛІТ” запрошує дітей на навчання

Наприкінці квітня цього року В Ірпінському Ліцеї Інформаційних Технологій проведуть День відкритих дверей. Про це розповіла директор ліцею Леся Харитоненко у програмі “Нова студія” Інформаційного агентства ITV.

“Насамперед ми хочемо організувати День відкритих дверей для діток і батьків, які не мали можливості познайомитися з нашим приміщенням. Це відбудеться десь наприкінці квітня. А вже у травні – на початку червня ми розпочнемо цю вступну кампанію, яка цьогоріч буде проходити в два етапи: це тестування за рівнем навчальних досягнень, а також ми будемо дивитися на рівень мисленнєвих процесів у дитини (память, увага, критичне мислення, мотивація до навчання)”, – зазначила Леся Харитоненко. 

Цьогоріч подавати документи можуть учні після 7,8,9 класів і подавати документи відповідно на 8,9,10 клас. 

Як ми зазначали, навчання у ліцеї проводиться за оксфордською методикою, якою з нашими педагогами поділився батько найрозумнішої родини у Великобританії професор Кріс Імафідон (його діти у 9-річному віці склали іспити на навчання до Оксфордського університету). Кожна аудиторія оснащена сучасними меблями, необхідною технікою за напрямками навчання, мультимедійними центрами, інтерактивними дошками

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.