Головний лікар Ірпінської лікарні: мені прикро, що медичну систему міста дискредитує Михайлина Скорик

Головний лікар Ірпінської міської лікарні звернувся до журналістів всеукраїнських ЗМІ щодо дискредитації ірпінської медицини екс-журналісткою Михайликою Скорик-Шкарівською.

“Мене звати Антон Довгопол. Я головний лікар Ірпінської міської лікарні. Сьогодні звертаюся до журналістів всеукраїнських ЗМІ.
На жаль, Ірпінь як і багато інших міст став мішенню коронавірусу.
Та ще гірше, що Ірпінь та наші медики стали мішенню чорного піару з боку медіа-кілера Михайлини Скорик-Шкарівської”, – розповів Антон Довгопол.

Лікар зазначив, що медицина Ірпеня – перш за все люди, які щодня тяжко працюють, ризикуючи своїм життям. “Медицина Ірпеня – це гарантія життя кожного жителя міста. Тому мені прикро, що медичну систему Ірпеня щодня дискредитує та чорнопіарить Михайлина Скорик-Шкарівська. Для неї це політика. Для нас це – щоденна боротьба за людські життя. Прошу редакторів всеукраїнських ЗМІ не використовувати повідомлення Михайлини як першоджерело, адже це джерело дезінформації та політичної пропаганди”, – повідомив Антон Довгопол.

Довгопол також зауважив, що Михайлина Скорик не може бути об‘єктивною, бо вона є заангажованою особою. “Минулого року вона брала участь у виборах по 95 округу до парламенту від партії “Голос” (з тріском програла), цього року вона балотуватиметься на мера Ірпеня. Так хіба вона може об’єктивно називати себе активісткою та бути об’єктивним джерелом інформації про Ірпінську медицину. Дорогі журналісти та редактори, Думай-те та мийте руки після меседжів пані Михайлини…”, – додав головний лікар Ірпінської міської лікарні.

Нагадаємо, раніше Михайлина Скорик працювала в низці ЗМІ – газетах, журналах, на центральних телеканалах, порталі tochka.net. У 2012–2014 роках, у період правління Віктора Януковича, була випусковим редактором на телеканалі “Україна”, який належить його соратнику Рінату Ахметову. У квітні 2014-го – саме тоді, коли почалися перші бойові дії на Сході України – перейшла на посаду головного редактора програми “Подробиці”, що виходить на “Інтері”. Працювала в команді російського пропагандиста Ігоря Шувалова, якого пізніше видворили з України. Під час роботи в “Подробицях” Скорик займалася очорненням політичних опонентів власників каналу.

Живе Михайлина Скорик в Ірпені, де вона мріє прийти стати чи то мером, чи то депутатом міськради. Враховуючи, що власних досягнень перед громадою в Михайлини немає, вона намагається звернути на себе увагу через чорний піар проти команди партії “Нові Обличчя” та лідера партії Володимира Карплюка.

Як основний майданчик для очорнення іміджу міста Ірпінь медійниця використовує групу свою групу у Facebook “Ірпінь Daily”. Також Скорик публікує негативні статті про Ірпінь в інтернет-виданні “Сайт громади Приірпіння”. До громади Приірпіння цей сайт жодного відношення немає, натомість контролюється скандальновідомою екс-журналісткою та подругою Михайлини Скорик – Іриною Федорів. Тут “два чоботи пара”. Саме Ірина Федорів стала лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до ТОП-5 журналістів, які зганьбили честь своєї професії.

У липні 2019 року Михайлина Скорик балотувалася до парламенту по 95 округу, але безуспішно. Вона набрала втричі менше голосів, аніж її опонент Володимир Карплюк, хоча й намагалася використати бренд новоствореної партії “Голос” Святослава Вакарчука, а також, як згодом стало відомо, була одним із організаторів “ботоферми”, яка під час виборів працювала в інтересах “Голосу” та активно використовувалася для дискредитації опонентів Скорик.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.