Громадський бюджет у дії: Ірпінська ЗОШ №2 тепер з власною велостоянкою

Учні, вчителі та гості Ірпінської ЗОШ №2 тепер можуть залишати свої велосипеди на зручній велостоянці і не хвилюватися за їхню безпеку. Така можливість тут з’явилася завдяки програмі Громадського бюджету.

 

Проект шкільної велостоянки передбачав і встановлення камери відеоспостереження. Цю умову також виконано. Відеозображення передається на комп’ютери у школі та записується.

 

 

Велостоянка – один з трьох проектів Громадського бюджету, які реалізуються у ЗОШ №2. Там також уже закуплено спортивний інвентар для спортзалу та закінчується обладнання інформаційного центру на базі шкільної бібліотеки, яким зможуть користуватися не тільки школярі, а й мешканці мікрорайону.

 

Нагадаємо, що у 2016 році в Ірпені вперше реалізували проект “Громадський бюджет”. На втілення громадських ініціатив з міської скарбниці було виділено 1 мільйон гривень. Переможцями обрали 13 проектів. Цього року їх реалізовували. Серед них: придбання повного комплекту для гуманного відлову безпритульних тварин у місті, придбання автоматичного дефібрилятора, обладнання школи №12 системами відеоспостереження та голосового оповіщення, проведення Кубку Героїв АТО на Центральному стадіоні “Чемпіон”, придбання додаткових розвиткових матеріалів для роботи з дітьми із особливими потребами в Ірпінську психолого-медико-педагогічної консультацію тощо.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.