Громада збирає підписи під петицією з вимогою припинити тиск на мерів Ірпеня та Бучі

На сторінці офіційного інтернет-представництва Президента України триває збір підписів під петицією з вимогою припинити політичний тиск на мерів Бучі та Ірпеня.

“Силові структури систематично чинять політичний тиск на органи місцевого самоврядування в Приірпінні на Київщині. Зокрема, на міських голів Ірпеня Володимира Карплюка та Бучі Анатолія Федорука. Силові підрозділи працюють не за законом, а за командою “зверху”, як це було під час режиму Януковича”, – йдеться у петиції.

петиція

Громада просить захистити місцеве самоврядування та принципи децентралізації, а також міських голів, які розвивають міста Ірпінь та Буча. “Після обрання Володимира Карплюка мером Ірпеня, бюджет розвитку міста зріс у десятки разів, були зупинені корупційні схеми. За рахунок цього у місті капітально відремонтували дороги, збудували нові дитячі садки, амбулаторії, парки, сквери, центри розвитку для дітей, завершується будівництво міського стадіону. Володимир Карплюк – один з найкращих управлінців Київщини”, – наголошує автор звернення.

Нагадаємо, що вчора Генеральна прокуратура провела обшуки у приміщенні Бучанської міської ради, вдома у мера Бучі Анатолія Федорука, а також у приватній оселі міського голови Ірпеня Володимира Карплюка. Жодних постанов чи рішень суду, які б підтвердили законність таких дій слідчо-оперативна група не пред’являла.

На своїй сторінці у соціальній мережі Володимир Карплюк заявив, що події, які зараз відбуваються в Приірпінні – ні що інше, як помста за виграні партією “Нові обличчя” вибори у Коцюбинському, а також за відмову співпрацювати з впливовими особами.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.