Громада Ірпеня висловила депутату Куценку недовіру

Збори виборців, які відбулися учора в Ірпені, ухвалили рішення про внесення пропозиції щодо відкликання за народною ініціативою депутата Ірпінської міської ради Святослава Куценка. За це проголосувала переважна більшість учасників зборів. Про це повідомляє “Ірпінь цікавий”.

Як зазначається, відкликання Куценка ініційоване “на підставі невиконання ним без поважних причин обов’язків депутата місцевої ради у виборчому окрузі, невідповідності практичної діяльності цього депутата основним принципам і положенням його передвиборчої програми, невиконання зобов’язань звітувати перед виборцями та проводити зустрічі з ними.

“Учасники зборів проголосували за утворення ініціативної групи, яка збиратиме підписи виборців округу, де був обраний С. Куценко, на підтримку пропозиції про його відкликання. До складу групи увійшли 55 осіб, які подали відповідні заяви. Збори проголосували за встановлення форми підписного листа для збирання підписів. Офіційним представником ініціативної групи обрали Олександра Короленка”, – йдеться в повідомленні.

 

Як відомо, Святослав Куценко, був обраний депутатом Ірпінської міськради від міської організації Політичної партії “Нові обличчя”. Перебував у складі фракції “Нових облич”. Наразі – позафракційний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.