Генпрокуратура не проводила обшук в Ірпінській міській раді

Жодних обшуків у приміщенні Ірпінської міської ради сьогодні не проводилося. Про це кореспондентам «Правди Ірпеня» повідомив радник мера та голова фракції «Нові обличчя» Максим Плешко.

Wx600_562671

«Я хочу наголосити, що усі повідомлення про те, що в Ірпінському виконкомі сьогодні проводили обшук – це дезінформація. Закликаю усіх перевіряти інформацію, яку зараз розповсюджують деякі недобросовісні ЗМІ. Зараз в Ірпінській міській раді іде робота в штатному режимі. Кожен може це перевірити», – заявив Плешко.

Окрім цього, голова фракції повідомив, що вчора у мера Ірпеня Володимира Карплюка був приймальний день. На своєму робочому місці міський голова прийняв понад сотню відвідувачів. Пізно ввечері йому повідомили, що планується гучний обшук його оселі з спецпризначенцями та зброєю. Більше того, Карплюк отримав інформацію, що Генпрокуратура має чітку вказівку при будь-яких обставинах одягти на нього наручники. І вже сьогодні зранку скандал про затримання Карплюка мав бути у всіх загальнонаціональних ЗМІ.

«Щоб захистити свою сім’ю Володимир Андрійович на деякий час вивіз дітей з міста, але він готовий на публічний розгляд будь-якого висунутого йому звинувачення і уже заявив про це», – зазначив Максим Плешко.

Як відомо, сьогодні зранку ЗМІ та соціальні мережі поширили інформацію, що Генеральна прокуратура проводить обшуки у приміщенні Бучанської міської ради, вдома у мера Бучі Анатолія Федорука, а також у приватній оселі міського голови Ірпеня Володимира Карплюка.

На своїй сторінці у соціальній мережі Володимир Карплюк заявив, що події, які зараз відбуваються в Приірпінні – ні що інше, як помста за виграні партією «Нові обличчя» вибори у Коцюбинському.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.