Газета дітей Приірпіння потребує Вашої підтримки

11–19 червня відбудеться голосування за проекти, подані на конкурс, переможці якого отримають фінансову підтримку з міського “Громадського бюджету” – про це повідомив “Ірпінський вісник”. 

“ЩоДенник” – це пілотний проект редакції газети “ІВ”, який реалізовується за підтримки управління освіти і науки Ірпінської міської ради. Створений він для розвитку творчих дітей і молоді Приірпіння. Це видання – єдине таке на сьогодні в Україні. Його журналістами і дописувачами виступають школярі віком від 11 років, студенти, а також освітяни і представники місцевої громади, які переймаються питаннями освіти й виховання.

“Це видання – перш за все – майданчик для спілкування і творчого самовираження майбутніх журналістів, письменників, фотографів, художників, громадських діячів і просто кмітливих та активних дітлахів. Це потужна основа для професійного самовизначення і зростання. Адже колектив дитячо-юнацької газети не лише готує різноманітні матеріали, веде власні рубрики, а й вивчає теоретичні засади журналістики, фотосправи, менеджменту (у планах – верстка і дизайн). Формат друкованого видання дозволяє зберегти результат цієї колективної роботи на роки, не розпорошивши його в нетрях Інтернету, дає можливість дітям зібрати портфоліо з першими публікаціями для вступу до вищих навчальних закладів” – йдеться у повідомленні.

Молода команда “ЩоДенника” вже першими номерами газети показала, на що здатна. І цей старт – справді успішний! Видання високо оцінили редактори майже сотні місцевих газет України, а також члени журі Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики “Прес-весна на Дніпрових схилах”.

 

  Проголосувати за “ЩоДенник” можна одним із способів:

 

– заповнити електронну версію бланку для голосування на сайті Ірпінської міської ради: https://initiativ.e-dem.in.ua/irpin/in;

– заповнити друковану версію бланку для голосування, який можна буде отримати у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) у приміщенні міської ради за адресою: м. Ірпінь, вул. Т. Шевченка, 2-а, І поверх;

– проголосувати вдома (це стосується осіб, які не можуть самостійно пересуватись та які мають документи про визнання певної групи інвалідності).

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.