Гальма Коцюбинського: як керівництво УЖКГ “Біличі” хотіло повернути найбільшу калюжу в селищі

Ставленики Ольги Матюшиної – начальник УЖКГ “Біличі” Олександр Олійник та його заступник – Леся Петрик-Єльнікова звинуватили керівника місцевої залізничної станції Володимира Василькова у викраданні “жеківських” плит.

Мова йде про бетонні плити, які було використано для прокладання нової пішохідної зони біля залізничного вокзалу, оскільки саме на цій ділянці під час дощів постійно виникала величезна калюжа, яку неможливо було пройти.

Депутати Микола Єременко та Богдан Слюсаренко ініціювали створення нової пішохідної доріжки для зручності мешканців. Як бачимо, керівництво УЖКГ “Біличі” не оцінило таких дій, й тепер вимагає притягнути Василькова до відповідальності та повернути плити УЖКГ “Біличі”.

Якщо ця вимога не буде виконана, Леся Петрик-Єльнікова обіцяє звернутися у правоохоронні органи з заявою про злочин. Про це повідомив депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко.

“А тепер розберемо ситуацію: 1. Немає жодного документу, який посвідчує, що плити належать УЖКГ “Біличі”. Це неодноразово визнавала і сама Єльнікова. 2. Плити у кількості 8 шт. вивозилися із вулиці Меблевої у присутності начальника УЖКГ “Біличі” Олександра Олійника та трьох працівників комунального підприємства. І жодних заперечень у той день не було. Та й не могло бути, див. пункт 1. 3. Начальник станції в даній історії взагалі людина стороння. Перш ніж укладалися плити я підписав заяву, що беру на себе всю відповідальність за процес. Дуже соромно за таких односельчан, як Єльнікова, перед порядним та хазяйновитим залізничником, який в нашому селищі не живе, проте зробив дуже багато для його благоустрою. Шкода, що він має спостерігати весь цей дурдом”, – написав Микола Єременко на сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли прибічники Коцюбинського селищного голови Ольги Матюшиної намагаються прибрати чи зіпсувати нові об’єкти, встановлені їхніми опонентами. Зокрема, нещодавно псевдоактивісти обговорювали план щодо демонтування камер відео спостереження, кошти на які було виділено за ініціативи депутата Ірпінської міської ради Богдана Слюсаренка.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.