Франківський художник Богдан Бринський писатиме Ірпінь

На художній пленер «Намальований Ірпінь», який відбудеться з 12 по 24 серпня в Ірпені, з’їдуться понад 20 митців з усієї України і така ж кількість художників Приірпіння писатимуть наше місто.

До Ірпеня на пленер завітає член Національної спілки художників України, всесвітньовідомий художник Богдан Бринський.

Богдан Михайлович Бринський народився 16 жовтня 1960 року в селі Долина Тлумацького району Івано-Франківської області. У 1988 році закінчив Державний вищий навчальний заклад «Прикарпатськиий національний університет ім. В.Стефаника», де й одержав кваліфікацію з малярства.

Основні твори пана Богдана: «Роздуми», «Полудень» «Пророки», «Тисячоліття», серія «Рушення», «Сон Панаса», «Із небесною сотнею», «Ми лукавили з тобою», «Народження».

Богдан Бринський  учасник численних мистецьких виставок: обласних, всеукраїнських, міжнародних, персональних і групових. Його твори знаходяться у Івано-Франківському художньому музеї, Львівському національному музеї українського мистецтва, також в приватних колекціях України та за кордоном.

Нагадаємо, що побачити роботи митців, учасників Відкритого художнього пленеру «Намальований Ірпінь» можна буде 24 серпня на святкуванні Дня незалежності України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.