Федорів звинуватила Пінчука і Рибачука у фальсифікації голосів в проекті “Нові лідери”

Скандальновідома журналістка Ірина Федорів опублікувала на своєму сайті “Громада Приірпіння” статтю, в якій звинуватила ініціаторів та організаторів проекту “Нові лідери” Віктора Пінчука та Олега Рибачука у фальсифікації результатів під час підрахунку результатів голосування за учасників проекту.

Ірину Федорів дуже обурило, що беззаперечним переможцем усіх етапів проекту “Нові лідери” стала громадський активіст, а нині – секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй. Після того, як Анастасія Попсуй стала виконуючим обов’язків Ірпінського міського голови, вона зробила публічну заяву про те, що надалі не зможе брати участь у проекті “Нові лідери”.

Як не дивно, це теж обурило Ірина Федорів, яка звинуватила екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка та організаторів проекту Віктора Пінчука і Олега Рибачука у фальсифікації голосування: “Нові лідери” треба були Карплюку, щоб показати і БПП і Батьківщині, що він може зробити під результат голосування навіть тоді, коли проект веде громадський сектор. Карплюк вивів Попсуй в лідери”.

Багатьох громадських активістів Ірпеня та Приірпіння здивувало, що саме Ірина Федорів звинуватила у маніпуляції відомих та шанованих людей, адже її в регіоні називають чорною піарщицею.

Нагадаємо, що Ірина Федорів задекларувала купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний, втім, під тиском громадськості, була змушена внести зміни в декларацію. Раніше Ірина Федорів стала лауреатом журналістської антипремії “Унітаз року 2017” і увійшла у п’ятірку журналістів, які зганьбили честь своєї професії.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.