“Федорів, досить займатися брехнею”, – коцюбинчани

Коцюбинці знову звинуватили екс-журналістку каналу СТБ Ірину Федорів у брехні. Мешканці селища обурені тим, що у газеті “Громада” Федорів публікує не перевірену і недостовірну інформацію.

“Щойно з поштового ящика забрала газету “Громада”. Ретельно ознайомившися з публікаціями дуже здивувалася, дізнавшися про те, що особисто я, як мешканка будинку вул. Пономарьова 28 зверталася з приводу холодриги у будинку. Єдина заявка була до ЖЕКу з приводу ледь теплої батареї на кухні, а в усіх інших кімнатах все з опаленням було і є гаразд”, – розповіла мешканка селища Людмила Хілько.

“Ірина Федорів у мене до вас низка питань:”Звідки у вас така інформація? Скільки можна писати і згадувати прізвище моєї родини?” Досить займатися брехнею!!! Перш ніж робити публікацію її треба ретельно перевірити, а не слухати будь-кого і писати будь-що.
Дружня порада, займіться корисними справами, а не пишіть всяку несетітницю”, – додала Людмила Хілько.

Як відомо, коцюбинчани неодноразово звинувачували Ірину Федорів у брехні. Попри те, що опалювальний сезон у Коцюбинському розпочався, чорна піарщиця продовжувала стверджувати, що у селищі опалення немає. 

Нагадаємо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.