Ексмеру Василькова Сергію Сабову потрібна допомога в боротьбі з онкологічною хворобою

photoeditorsdk-export-2021-11-08T192237.945

У колишнього Васильківського міського голови Сергія Сабова виявили онкологічне захворювання. На кінець листопада призначена операція, проте коштів, щоб її оплатити, поки що не вистачає. 

«У лютому 2014 року після сильного переохолодження на Майдані тиждень пролежав з температурою 38. Що це було – не знаю, та звертатися до лікарні в той час було дуже небезпечно. Проти мене було відкрите кримінальне вправадження, і під будинком чергувала міліція… Вирок у 3 роки ув’язнення, суд, перемога Майдану та амністія… Такий був час. Потім було 17 місяців головування у місті та нервової боротьби з системою совкової влади, суди з представниками якої тривають і зараз. Важкий діагноз, операція. Ще один діагноз та тривале лікування. А декілька тижнів тому мені повідомили ще один мій діагноз, онкологічний…», – розповів Сергій Сабов на своїй сторінці у фейсбуці.

«Я довго думав, чи писати про це публічно, чи ні. Вирішив, що треба. Треба подякувати всім, хто допоміг та допомогає. Морально та фінансово. Моїй родині, справжнім друзям та колегам, простим людям, з якими я навіть не знайомий особисто. Подякувати всім, хто надихає боротися з цією хворобою і борется з нею особисто. Величезне ДЯКУЮ всім вам! Низкий уклін за вашу турботу та бажання допомогти. Будемо боротися далі! Картковий рахунок для фінансової допомоги в Ощадбанку 5167 8032 0533 4829», – написав ексмер.

Допомогти Сергію Сабову в боротьбі з недугою закликали його друзі.

«Операція вже призначена на кінець цього місяця. Не вистачає близько 10 000 €. Ну, і як завжди в таких питаннях, кожен вирішує для себе сам, чи то каву випити за 100 грн, чи все ж таки пропустити кілька філіжанок, а гроші перерахувати гарній людини в якості допомоги. Порядність цієї людини ніколи не ставилася під сумнів», – зазначається в дописі членів автоклубу «Хонда Сім’я».

Для допомоги Сергію Сабову можна не просто перерахувати кошти, а відвідати інстаграм-сторінку його дружини й придбати одну з її творчих робіт.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.