Екс-освітянин Ірпеня привів тітушок на сесію Ірпінської міськради

Головний екс-освітянин Ірпеня Ярослав Маляренко привів на сесію Ірпінської міськради спортсменів, які займаються тайським боксом на Борщагівці та у Києво-Святошинському районі. Таке повідомлення нещодавно з’явилось у соцмережі.

“Колишній начальник управління освіти Ірпеня Ярослав Маляренко (на першому фото з губками бантіком) привів на сесію Ірпінської міськради спортсменів, які займаються тайським боксом на Борщагівці та у Києво-Святошинському районі. Як спортсмени, до речі, показують гарні результати. Цього разу їм довелося виступати не під українськими прапорами, а в накидках громадської організації “Асоціація рибалок України”. Прикро, що Ярослав Маляренко як екс-освітянин та як громадянин, може використовувати спортсменів у якості тітушки”, – йдеться в повідомленні.

Крім цього, ці наче б то представники Асоціації рибалок України не повідомили мету свого візиту на сесію, весь час простояли ззаду і коли головуючий Володимир Карплюк попросив усіх охочих виступити записатися, то вони цього не зробили. Хлопці, не дочекавшись закінчення засідання сесії, зняли курточки і пішли геть.

 

За словами ірпінців профінансував тітушок один із власників компанії інтернет-провайдера. “Фітушок профінансував власник компанії інтернет-провайдера, яка надає в місті та в передмісті послуги сумнівної якості, яка надає в місті та в передмісті послуги сумнівної якості. “У будь-якому разі, порибалити у хлопців на сесії не вийшло, в останній момент замовник побоявся чинити провокації, бо в залі було багато ірпінців та були представники поліції. Лякає інше: як міг Ярослав Маляренко займатися навчанням дітей в Ірпені, будучи відвертим тітушкофілом?”, – зазначається в повідомленні.

Детальніше – у відео:

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.