Еко-стиль життя в комплексі «Молодість» від Інвестиційної групи «MOLODIST»

003-1536x876

Глобальні зміни, пов’язані з регулярними карантинами, вплинули на попит і запити покупців житлової нерухомості. Квартира чи будинок перестали бути місцем для ночівлі, тому все більш запитуваними є новобудови біля річок, лісу чи парку. Привабливість таких комплексів зростає ще й завдяки впровадженню девелопером еко-підходів до стилю життя. 

Засновники Інвестиційної групи «MOLODIST» ще в 2011 році втілили в кількох своїх проектах частковий еко-підхід. Мова йде про ЖК «Буча Квартал» (висадили 400 дерев, сприяли організації власного саду, створили ландшафтні газони), «Новатор», «Парковий», «Центральний». Наразі Інвестиційна група презентує ще більшу еко-відповідальності у своєму новому проекті – ЖК «Молодість».

01-1536x876

Локація: біля соснового лісу та Ірпінської набережної

Земельна ділянка, де зводиться ЖК «Молодість», розташована в межах Ірпеня, одного з найбільш динамічного у своєму розвитку міста України. Журнал «Форбс» поставив Ірпінь на сьоме місце у рейтингу інвестиційно привабливих населених пунктів. Локація  є найближчою та найзручнішою за доступністю до столиці – всього 7 хвилин до межі Києва і 12 хвилин до метро «Академмістечко». 

Праворуч від комплексу розташований сосновий ліс, ліворуч – мальовнича набережна зі спеціально облаштованими зонами для відпочинку та занять спортом. До найближчої водойми – річки Ірпінь – всього 5 хвилин пішки. 

Для власників житла передбачений окремий підхід до води. На березі річки будуть додатково створені зони барбекю та штучні водойми, встановлені фонтанчики. Вздовж набережної у самому ЖК будуть реалізовані різноманітні бізнес-проекти, працюватимуть кафе та ресторанчики, буде облаштована променадна зона з лавами та сотнею ЛЕД-гірлянд із тисячі ламп.

na-richczi-irpin-1024x682
irpinska-naberezhna-1024x683
na-irpinskij-naberezhnij-1024x682

Унікальні еко-родзинки ЖК «Молодість» 

Будівельна компанія розробила ряд унікальних «еко-фішок» для комплексу. 

Перш за все, вже створені три зони для пересування: автомобільна, пішохідна і для персонального транспорту (велосипедів, скутерів, самокатів тощо).

Також для мешканців обладнають сад та город, де можна буде самостійно вирощувати овочі та фрукти. А газони оснащуються автополивом.

Мешканцям комплексу дадуть також змогу сортувати сміття, а лави обладнають спеціальними еко-зарядними пристроями. 

До слова, комплекс є екологічним і за технологією будівництва, бо побудований із червоної цегли та утеплений мінеральною ватою. Вікна – енергоефективні. Також мешканці самостійно регулюватимуть свої витрати на обігрів осель шляхом використання двоконтурних котлів. 

У дворах не буде жодного авто. А за планом житлового комплексу на окремо відведених 3-га території планують облаштувати паркінг та зону для зарядки електромобілів.

03-1536x876
02-1536x876

Для молодих родин і малечі

Молоді батьки отримають чудову можливість гуляти з малюками вздовж набережної та лісовою галявиною.  Та що не менш важливо: девелопер узяв на себе зобов’язання перед містом і виділив зону для будівництва дитячого садочка. Поряд інша будівельна компанія вже завершує будівництво школи. На нульових поверхах ЖК відкриються дитячі кімнати, центри розвитку, спортивні секції, фруктові лавки та зоомагазини. Під відкритим небом працюватимуть зони ворк-ауту та дитячі зони для різних вікових груп. По периметру комплексу працюватиме система відеонагляду, а сам комплекс буде закритого типу.

001-1024x584
004-1024x584

Ранкові пробіжки, вечірні тренування, йога, денний сон в гамаках – це все, і не тільки, сприятиме зміцненню здоров’я та творчому розвитку мешканців ЖК.

ІГ «Молодість» сповідує принципи  healthy building (з англ. – «здорове» будівництво), аби був баланс між людськими потребами, фінансовими показниками та навколишнім середовищем. Під час зведення об’єктів застосовуються сучасні, енергоефективні технології, і в подальшому інвестори більш раціонально споживають ресурси. 

Джерело: офіційний сайт ІГ “Молодість”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.