Дитячий турнір BeyBlade-2019 пройшов у Ірпені

У місті Ірпінь 21 квітня відбувся дитячий турнір BeyBlade-2019. Про це повідомляє офіційний сайт Ірпінської міської ради.

Турнір BeyBlade – це гарна нагода відволікти дітей від гаджетів, провести день на свіжому повітрі, познайомитися з однолітками, які захоплені блейдом. Організаторами турніру BeyBlade-2019 виступають Володимир Карплюк і громадська організація «Нові обличчя Київщини» разом з інформаційним ресурсом Irpin Kids.

Змагання проводиться 2 рік поспіль в нашому місті. Минулого року турнір проходив у вересні і зібрав 500 учасників з усієї Київської області. Але цього року до участі приєднались Боярка та Вишневе. У турнірі взяли участь понад 1500 юних гравців.

«Я пам’ятаю, як десь 35 років тому грався у приблизно таку саму гру, але вона тоді називалася дзиґа. Як кажуть, нове – це добре забуте старе, – розповів Володимир Карплюк. – Ця іграшка подобається нам та нашій громадській організації тим, що вона витягла, хоч частково, наших дітей з планшетів і телефонів. Ця гра – це гра «очі в очі», як колись була в нашому дитинстві. Тому бажаю дітям побільше таких розваг на вулиці з друзями, а не тільки зі скляними екранами. І бажаю, аби сьогодні кожен переміг по-своєму. Хай щастить!».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.