Досвід Ірпінської Агенції розвитку вивчають представники інших територіальних громад

Досвід роботи Ірпінської Агенції Розвитку з підтримки підприємництва ввійшов до програми стажування представників селищних, міських рад, ОТГ, громадських організацій та підприємців, яке проводить Фундація CEASC. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

“Ірпінь знову поставили у приклад. Цього разу у напрямку співпраці влади, громадськості і бізнесу. Досвід роботи Ірпінської Агенції Розвитку з підтримки підприємництва ввійшов до програми стажування представників селищних, міських рад, ОТГ, громадських організацій та підприємців, яке проводить Фундація CEASC”, – зазначив Карплюк.

Навчання проходить у трьох містах: Ірпені, Хмельницькому та Києві. “Приємно, що в цьому питанні Ірпінь став в один ряд з потужним обласним центром та столицею, і перший урок провели саме тут”, – відмітв Володимир Карплюк.

Як відомо, Ірпінською Агенцією розвитку реалізовано безліч успішних проектів, зокрема конкурс бізнес-ідей для учасників АТО “Startup Irpin”. Нещодавно було відкрито перший у місті офіс підтримки бізнесу з комунальним коворкінгом “I-Smart”. Крім того, на створення позитивного бізнес-середовища та залучення інвестицій, разом з Агенцією розвитку тепер працює і Інвестиційна Рада Ірпеня. “Ми переконані, що саме розвиток малого і середнього підприємництва є запорукою успішного розвитку громад. Тому продовжуємо активно працювати у цьому напрямку”, – підсумував Карплюк.

Читайте також: Наступного року в Ірпені діятиме нова програма підтримки підприємництва

Bookmark the permalink.

Comments are closed.