Дорожню карту від USAID випустять як посібник для українських міст

11 жовтня в Ірпені для учасників АТО була представлена Дорожня карта розвитку малого та середнього підприємництва. Про це розповів начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Андрій Літвинов.

“Ірпінь, як завжди виривається вперед та є локомотивом для багатьох міст України. Уже пройшла презентація нашої Дорожньої карти розвитку мсп для учасників АТО. Була проведена величезна робота результатом якої є конкретний план дій по розвитку та підтримці підприємницької діяльності учасників АТО в регіоні, частину цього плану ми вже виконали (наприклад конкурс StartUp Irpin), частину виконуємо, частину запланували на найближчий час”, – зазначив Літвинов.

За його словами, дана дорожня карта від USAID буде випущена у вигляді методичного посібника для всіх українських міст.

Нагадаємо, нещодавно громадська організація “Ірпінська міська спілка ветеранів та інвалідів антитерористичної операції” стала переможцем конкурсу Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва (МСП). Результатом проекту стала не тільки розробка Дорожньої карти, а й створення умов для кращого інформування учасників АТО про діяльність та плани міської влади щодо розвитку підприємництва в регіоні, підвищення конкурентоспроможності на ринку Учасників АТО шляхом активного діалогу між владою громадою і створення сприятливих умов для відкриття і розвитку ними власної справи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.