Долучайтеся до формування мережі автобусних маршрутів!

Сьогодні на Київщині функціонують більше 600 маршрутів, які обслуговують близько сотні перевізників. Але оскільки розвиток житлової та промислової інфраструктури змінює так звану карту потреб у транспорті загального користування (одні маршрути стали неактуальні, а в інших, навпаки, люди потребують, наприклад на недавно побудованих житлових масивах) Київська обласна адміністрація готова розглянути всі пропозиції – не тільки від райдержадміністрацій, міськвиконкомів та автотранспортних підприємств, а й від кожної людини.

Ознайомтеся з мережею міжміських і приміських автобусних маршрутів загального користування (http://bit.ly/1IFgu6c). Пропозиції та зауваження приймаються Управлінням інфраструктури КОДА за адресою: Київ, пл. Лесі Українки, 1, або на електронну пошту [email protected] до 10 липня 2015.

До останнього часу Київська область була однією з трьох областей України, в яких це питання не було офіційно врегульовано, що дозволяло недобросовісним чиновникам відкривати, закривати і міняти маршрути на свій розсуд, абсолютно безконтрольно і найчастіше тільки у власних інтересах. Прозоре ж формування повної мережі маршрутів дозволить вивести на якісно новий рівень перевезення по Київщині пасажирів і багажу автотранспортом.

be72842baf4e126619ad70157717de64

Bookmark the permalink.

Comments are closed.