До професійного свята комунальники Ірпеня отримали нову спецтехніку (відео)

Автопарки комунальних підприємств Ірпеня поповнилися новенькою технікою. 12 одиниць спецтранспорту для найрізноманітніших завдань — такий подарунок отримали господарства міста до свого професійного свята — Дня комунальника.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Більшість автомобілів ми купили за кошти місцевого бюджету. Нам допомогли і з бюджету військової обласної адміністрації. Після військових дій дуже багато комунальної техніки було просто знищено».

За кілька хвилин весь цей транспорт роз’їдеться по своїх господарствах. Два Peugeot для аварійних бригад і два Fiat для бригад електриків та газопостачання. Саме для таких потреб використовуватимуть отримані машини працівники «Теплоенергопстачу».

Олександр Костюк, директор КПП «Теплоенергопостач»:

«Такі оновлення масштабні. Чотири одиниці. Класні машини. Вже відходимо від старих газелей, які постійно ламаються. Будемо сподіватися, що не підведемо».

Відсьогодні на вулицях міста можна буде побачити і новеньку підмітальну машину, комбінований самоскид і гарненькі екскаватори. Їх використовуватиме у своїй господарській діяльності УЖКГ «Ірпінь».

Сергій Скрипник, директор КП «УЖКГ «Ірпінь»:

«Дуже раді, тому що нова техніка дуже потужна. Це і благоустрій, прибирання, вивіз побутових відходів, наведення ладу міста після усіх тих подій, які відбулись».

Артур Загодіренко, директор КП «Ірпіньводоканал»:

«Нам передали два екскаватори — великий і маленький. Будемо використовувати для заміни мереж — водопровідних і каналізаційних».

А вантажним бусом розпоряджатиметься Управління благоустрою міста. Новенький Fiat допомагатиме в роботі кадастровому бюро.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Вся техніка дуже потрібна нашому місту. І я впевнений — це великий крок вперед для міста-героя Ірпеня».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.