Для відкачування води задіяно дві автоцистерни, – Маркушин

Перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин розповів про роботу комунальників з очищення міста від снігу. За його словами, для відкачування води у місцях її найбільшого скупчення зараз задіяно дві автоцистерни.

“Шановні мешканці Ірпеня, через різке потепління, яке настало після сильних снігопадів, багато вулиць і дворів міста наповнилися водою. Сніг продовжує танути і це дуже заважає і пішоходам, і водіям. Для відкачування води у місцях її найбільшого скупчення зараз задіяно дві автоцистерни”, – зауважив Маркушин. 

Найпроблемнішими є перехрестя вул. Северинівська та вул. 6-та лінія, вул. Ярославська та вул. Українська, вул. Варшавська, 51, вул. Полтавська (поруч з ДНЗ №2), вул. Тургенєвська (поруч із СЗОШ №2), площа Антонова. Паралельно комунальники прочищають ливневу каналізацію, яка забилася льодом і сміттям.

“Дуже прошу містян поставитися із розумінням до цих тимчасових незручностей. А також прошу повідомляти про утворення великих калюж у місті. Залишайте свої звернення на гарячій лінії Муніципальної варти за телефонами (04597) 60-400, (073) 07 00 557”, – зазначив Олександр Маркушин.

Читайте також: Очищення Ірпеня від снігу: деталі від Маркушина

Bookmark the permalink.

Comments are closed.