Дієві жінки Ірпеня долучилися до частування незахищених верств населення

ГО “Асоціація жінок України “Дія” Приірпіння” вдруге долучилися до заходу, який регулярно організовує БО “Фундація добрих справ”. Це соціальний обід для незахищених верств населення – здебільшого для бабусь та дідусів. Про це ГО “Асоціація жінок України “Дія” Приірпіння” повідомили на своїй сторінці у Facebook.

“Ми з радістю знову запропонували свою допомогу та з особливим задоволенням готували страви. Відвідувачам пропонували таке меню: гречаний суп, каша з курячою печінкою, салат, бутерброди, млинці, солодощі з чаєм та кавою”, –  розповіли учасниці “Асоціації жінок України “Дія” Приірпіння.

Захід організовано за пібтримки громадської організації “Нові Обличчя”.

“Дякуємо першому заступнику ірпінського міського голови Олександру Маркушину за надання фінансової підтримки для заходу. А також було приємно, що в.о. міського голови Андрій Літвинов разом з нами роздавав обіди літнім людям”, – додали жінки.

Учасниці громадської організації закликають: “Не будьте байдужими та приймайте участь в соціальних акціях та заходах. Якщо у Вас є бажання долучитися до добрих справ, тоді ми чекаємо на Ваші дзвінки: 0936226881 Надія”.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.