Депутат Ірпінської міськради Нагалевський отримує зарплату у “Льоші Зіни”

IMAGE 2021-04-05 08:31:55

Депутат Ірпінської міської ради від партії «Європейська Солідарність» Тимур Нагалевський з 1 березня отримує зарплату у фігуранта кримінальних проваджень Олексія Зіневича. Про це журналістам повідомило джерело в оточенні Зіневича.

Помітити активну співпрацю Олексія Зіневича та Тимура Нагалевського, що почалася саме у березні цього року, нескладно. Саме минулого місяця Нагалевський раптово став головним спікером багатьох телесюжетів ІА «Погляд», – власником якої є Зіневич.

Нагалевський в сюжетах «Погляду» став експертом з питань парковок, генплану, а також єдиний з депутатів міськради, який погодився виправдовуватися за ганебне голосування за багатоповерхову забудову на вулиці Лисенка в Ірпені.

IMAGE 2021-04-05 08:32:03
IMAGE 2021-04-05 08:31:57
IMAGE 2021-04-05 08:32:00

За інформацією джерела, щомісячний розмір виплат Нагалевському складає 2000 доларів США. Ці кошти депутат отримує від Зіневича неофіційно. Таким чином, Нагалевський та Зіневич уникають сплати податків. 

Раніше Зіневича вже звинувачували в тому, що він платив журналістам свого телеканалу “Погляд” зарплату у конвертах – для Зіневича це звична практика. Крім того, нещодавно сам Зіневич зізнався у соцмережі Фейсбук, що платив зарплату й колишній активістці, а тепер депутатці Ірпіньради Михайлині Скорик.

Нагадаємо, що через утиски свободи слова в Україні Олексія Зіневича позбавили візи США, а його земля, яку він за допомогою Анатолія Федорука отримав незаконно на підставних осіб, перебуває під арештом апеляційного суду.

Нагадаємо, що Тимур Нагалевський теж став фігурантом корупційного земельного голосування, адже проголосував на сесії ІМР за багатоповерхову забудову приватного сектору – по вулиці Лисенка, 10, хоча під час передвиборчої кампанії обіцяв своїм виборцям збереження приватного сектору Ірпеня. Таким чином, Нагалевський не виконав свою передвиборчу обіцянку.

А Зіневич вів на вибори в Ірпені, Гостомелі та Бучі партії “Перемога Пальчевського” та “Удар”, наповнивши списки цих партій працівниками каналу “Погляд” та провайдера “Бест” і розгромно програв вибори, не провівши в жодну з рад жодну з цих партій.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.