Депутат Гаврилюк: Карплюка треба клонувати

В День Гідності і Свободи народний депутат Михайло Гаврилюк (козак-Гаврилюк) відвідав Ірпінь та провів прийом громадян в кабінеті міського голови. Він висловив своє захоплення містом та заявив журналістам, що… здорово було б клонувати мера Ірпеня Володимира Карплюка.

15139511_1238951912814674_1735069647_n

Михайло Гаврилюк, народний депутат України:

– Я тут був раніше. Я прийшов до вас і в захваті.

 – Які у вас очікування до сьогоднішньої зустрічі?

– Так як і всюди, в нашому окрузі ми привітаємо один одного. В першу чергу. А по-друге, може у людей, як і в усьому окрузі, є питання, які не може вирішити голова, бо ці питання можуть вирішити тільки “на верхушці”. То зараз почую людей, якщо є такі, то далі буду їм допомагати, бо як ви знаєте, я можу по міністерствах пройтися, і любим чином можу людям допомогти. Що стосується звернень до міського голови, то я буду писати до міського голови, нехай голова розбереться. Бо так воно має бути.

 -Що скажете про наше місто?

– Про місто. Хочу вам сказати, що ваш мер знаходиться на своєму місці. Він молодець! Дуже гарно. Я тут був в середині літа, а може й на початку літа, тут ще були розвалини, якраз ремонтувалося. А на даний момент дуже гарно. Якби у кожному місці був отакий мер, у кожному селі був отакий мер, як в Ірпені, я думаю наша країна була б найкраща на планеті.

– Ви вже вивчили наше місто, до яких проблем ви відчуваєте, що вам потрібно долучитися?

– Я зіткнувся з тим, що є дві сили, може їх є і більше, але зараз одні: є проти мера, інші – за. Ці сили вносять в публіку смуту. Такого мера, я бачу, на руках треба носити, як оце Карплюк. Щось там краде, або ще щось. На людину треба дивитися по її справах. Я побачив, що в нього тут твориться. Я дуже радий за Ірпінь, щоб і в мене в селі таке було, і повністю по 95 округу. Але він один. Якби його можна було розділити по кусочках, і на кожний кусочок – 95 округу, в кожне село, в кожне місто поставити такого мера, я до чого думку веду, що така людина те що треба… Клонувати! Розкласти по кусочку, там головою, там головою… Повірте мені, що наша країна буде найкраща.

 – То ви співпрацюєте з Ірпінським міським головою? Може над конкретними проектами?

– Я з усіма працюю. Коли формувався бюджет, то звертався до всіх голів, і до вашого мера, щоб усі нагальні питання, які треба вирішити, надавати мені і я буду зі своєї сторони вносити в бюджет, щоб місту допомогти, щоб воно розросталося і щоб було кращим.

– Ви самі зазначили, що є певний розкол у суспільстві. Чи готові ви бути отим буфером, який допоможе перемогти золотій середині і розвитку?

– Є розбрат, є одні за, інші – проти. Цього не повинно бути. Я хочу зробити, щоб назріло взаєморозуміння, щоб один одному допомагали, а не щоб перед вирішенням питання, перед розбудовою міста вставляти палки в колеса і не давати можливості для розвитку цього міста. Цього не повинно бути. Саме тому є я, ваш народний депутат, і буду пробувати вас помирити. Я бачу, що ви й так мирні. Оці дві сторони спробую помирити, щоб було взаєморозуміння і щоб ви один одному допомагали.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.