Делегація з Ірпеня підняла національний прапор у Чикаго

У рамках урочистостей з нагоди Дня незалежності нашої держави ірпінська делегація на чолі з в.о. міського голови Анастасією Попсуй разом із представниками Генерального Консульства України в Чикаго Євгенієм Дроботом і Iгорем Боднарем, Головою Українського Конгресового Комітету Америки в Іллінойсі Ігорем Дячуном, Президентом регіонального відділення українського банку MB FINANCIAL BANK Павлом Бандрівським та іншими представниками української діаспори підняли жовто-блакитний прапор на центральній площі Чикаго та розтягнули великий український стяг в парку Міленіум. Про це розповів Володимир Карплюк на своїй публічній сторінці у соцмережі.

За його словами, окрім відзначення Дня незалежності України, програма перебування ірпінців в США передбачає ряд зустрічей з приводу реалізації ініціатив, передбачених партнерством з містом Мілуокі – побратимом Ірпеня. Зокрема, мова йде про спільні освітні проекти, які розпочнуться навесні наступного року, а також про співпрацю у сфері медицини.

«Щиро дякую адміністрації міста Мілуокі за розвиток партнерства і всьому американському народу – за підтримку України у нелегкій боротьбі за незалежність на сході нашої держави», – зазначив Карплюк.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.