Даніш розвіяв маніпуляції щодо видалення дерев у Коцюбинському

В.о. селищного голови Коцюбинського розповів про необхідність видалення дерев у парку біля Будинку культури. За його словами, у парку видаляються тільки аварійні і небезпечні дерева.

“Багато мешканців Коцюбинського знають, що цієї неділі у парку впав аварійний дуб, раніше впало ще одне дерево. Хочу зауважити, що у нас працює спеціальна комісія по обстеженню зелених насаджень. Саме за її колективним рішенням, яке було затверджене виконавчим комітетом у парку зараз видаляються аварійні та небезпечні для мешканців, а особливо дітей, які граються на дитячому майданчику, дерева. Часто дерево візуально може виглядати здоровим і навіть бути зеленим, але всередині мати велику порожнину і у будь-який момент при сильному пориві вітру ризикує впасти у людному місці. Фахівці це добре знають. Ще раз наголошую, у парку видаляються тільки аварійні і небезпечні дерева!”, – зазначив Даніш.

Крім того, у селищі запланували передбачити у бюджеті селища на 2020 рік кошти на масштабне висадження молодих дерев у парку, адже сухостійних і аварійних дерев там чимало.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.