Чому я підтримую Дмитра Христюка – управлінці

Суддівсько-прокурорське свавілля цього разу проти заступника міського голови Ірпеня Дмитра Христюка зараз відбувається у Шевченківському суді міста Києва. Справа має виражене політичне забарвлення і носить замовний характер. До суду прийшло дуже багато людей, мешканців Ірпеня, щоб підтримати заступника мера. Слова підтримки також вистловили управлінці міста.

Валерій Вовк, полковник Збройних сил України,один із співзасновників батальйону “Київська Русь”,  начальник ірпінського  КП “Муніципальна варта”

Я познайомився з Дмитром Христюком, коли він в липні 2014 року,  як заступник Київської обласної  державної адміністрації привіз на гору Карачун, де дислокувався наш батальйон «Київська Русь» гуманітарну допомогу.  Саме тоді у розпал війни 2014 року  це було для нас дуже  важливо. Допомога була дуже потрібна і ми від Дмитра Вікторовича її відчули.  Згодом, у Христюка, наш батальйон завжди знаходив серйозну підтримку. Коли я розпочав працювати з ним  по проекту “Муніципальна Варта”, а “Ірпінська Варта” це його дітище, саме з його ініціативи був створений цей пілотний проект, побачив розумного  і далекоглядного керівника. З ним завжди можна вирішити всі спірні питання.

Фактично Дмитро Христюк  керує управліннями,  які сьогодні забезпечують життєдіяльність Ірпеня. Є питання, які фактично крім нього ніхто не вирішує.  Це звичайно робота всієї команди, але його участь і ініціатива велика. Ми бачимо як сьогодні динамічно розвивається Ірпінь. Ми бачимо  як за кілька років місто кардинально змінився і нам насправді є чим пишатися. Дмитро Христюк це приклад чудового управлінця. Керувати містом під час війни, під час  економічної кризи непросто – а він доказав – може.

Щодо підозри, яку вручили Дмитру Христюку, кажу не як керівник, я  як людина, як військовий – це наїзд прокуратури. Це заказуха  щоб дискредитувати  добре ім’я  сильного політика з сильної  команди «Нові Обличчя»,  щоб дискредитувати ціле міста.

Андрій Літвінов – начальник управління інфраструктурного розвитку інвестицій та житлово-комунального господарства Ірпеня

Особисто для мене, Дмитро Вікторович, грамотний управлінець та керівник. Завдяки його роботі місту вдалося реалізувати багато важливих інфраструктурних об’єктів та вирішити ряд питань мешканців нашого міста. Всі важливі питання тримає на особистому контролі та завжди є відкритим до побажань громади міста. Щосереди він проводить прийом мешканців та навіть, коли звертаються в позаприйомний час завжди допоможе.

Тетяна Бесараб, заступник директора  Ірпінського центрального стадіону «Чемпіон»

Він не просто керівник, чудовий управлінець!  Дмитро Вікторович Христюк – це  відкрита, щира, добра Людина. Він душа компанії, душа міста!  Ми спортсмени ним дуже пишаємось і переконані, те що сьогодні озвучує і  виконує прокуратура – всього лиш ганебне замовлення для того щоб скомпрометувати нашого чудового керівника та  хорошого політика. Це не справедливо!

Лише за  два роки в Ірпені створена потужна спортивна база. Центральний міський стадіон «Чемпіон» це справжня гордість Ірпеня. Сучасний спортивний комплекс, побудований за усіма європейськими стандартами з часу відкриття став традиційним майданчиком для проведення міських, регіональних та всеукраїнських і міжнародних спортивних заходів. Це не просто стадіон, це цілий комплекс із додатковими спортивними майданчиками, тренажерними залами. Такого покриття, як ми маємо в Ірпені на стадіоні, впевнена на Київщина не має. Це особиста заслуга Дмитра Христюка, він особисто контролював будівництво стадіону від початку до створення його секцій до наповнення його професійними, титулованими спортсменами. Наша ціль не кількість , а якість.

Дмитро Вікторович, неодноразово наголошував, що «Спорт – це життя, саме завдяки спорту, кожен з нас може здобути ті якості, які допоможуть досягнути успіху у власному житті! Бути впевненим у собі, бути сильним, бути мужнім, бути здоровим та завжди досягати поставленої мети»! Для нього це є не просто слова, це те що він  відчув у власному житті, адже Дмитро Вікторович дворазовий Чемпіон світу з бойового самбо серед професіоналів, Майстер спорту міжнародного класу з бойового самбо, заслужений тренер України. Коли Дмитро Христюк запропонував особисто тренувати дітей по бойовому самбо та змішаних єдиноборствах як окрему  соціальну групу на безкоштовній основі (для діток з малозабезпечених сімей, учасників АТО та інших пільгових категорій) на нашому стадіоні – ми були просто в захоплені Для багатьох хлопчиків він став чудовим прикладом. Він мріє виховувати майбутніх чемпіонів. Показати їм професійний рівень, мріє щоб у дітей була ціль, щоб діти розвивалися у спорті , досягали значних висот, були гордістю міста, гордістю своїх батьків, гордістю нації. Діти дуже люблять Дмитра Вікторовича , вони щиро по дитячому переживають, що його не має на тренуваннях, постійно перепитують коли повернеться їх улюблений тренер.

Максим Плешко, голова фракції “Нові обличчя” в Ірпінській міській раді

Коли я працював керуючим справами в Ірпінській міській раді, йшла гаряча фаза війни. Мобілізація людей, ресурсів техніки, створення підрозділів територіальної оборони та ін. На рівні Київської області цим займався тоді заступник голови КОДА.Я бачив у ньому надзвичайно енергійного, цілеспрямованого, патріотичного керівника нового типу, який відданий справі на всі 100%. Київська область виконала усі плани і задачі в рамках оборони країни.
Якось Христюка направлили в Ірпінь на скандал навколо однієї забудови. (Там місто мало дати 25 квартир учасникам АТО – це виконано, люди заселені). Дмитро подивився на ситуацію, на місто, на все що робиться в ньому і навпаки – став на бік Ірпеня.

Коли він почав працювати першим заступником міського голови, я роздивився його ближче. Дмитро Христюк – повний безсеребреник. Все, що в нього є – невелика двокімнатна квартира і автомобіль. Трудоголік, який змусить працювати мертвого. У Христюка патологічне несприйняття «схем, тьорок і мідждусобойчиків». Кратне зростання бюджетів міста, порядок у місті, прибутковість і прозора і ефективна робота комунальних підприємств. Успіх Ірпеня – це командна робота, але Дмитро Христюк – один із ключових гравців у цій команді і цій роботі.
Христюк – офіцер «Альфи». Теми пов’язані з допомогою АТО, ветеранам, сім’ям він підхоплює одразу. Пам’ятаєте, як цією весною, коли від КОДА пролунав заклик дати від міста по бусу допомоги в АТО? Ірпінь тоді спорядив на СІМ АВТОБУСІВ допомоги. Ідея і організаційна робота більшою мірою була саме Христюка.

Він спортсмен – двократний чемпіон світу по бойовому самбо. Де ви бачили заступника міського голови, який після роботи проводить безкоштовні заняття із дітьми малозабезпечених? Дмитро Христюк своїм життям і політикою усіма силами пропагує здоровий спосіб життя і підтримує масовий та професійний спорт. До речі, в групі дітей, яку тренує Христюк займаються троє синів легендарного комбата Гуменюка, який загинув на війні. Дмитро є хресним цим дітям і часто проводить із ними вихідні. Він не показує того, але мені очевидно, що взяв собі за місію, в міру можливостей, замінити батька для цих трьох.

Якщо мають бути в Україні приклади керівників нового типу, то Дмитро Христюк, без сумніву, один із таких.
Мені дуже прикро і боляче, що в Новій Україні можливі політичні замовлення. Що молодих і ефективних, які показують неймовірний результат намагаються знищити в такий самий цинічний спосіб як нищив політичних конкурентів Янукович.

Довіряю Дмитру Христюку, висловлюю йому свою підтримку. Знаю, як стане потреба, своє слово скаже ще й багатотисячна громада Ірпеня. Вірю в перемогу правди! Слава Україні!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.