ЧОМУ ВИКРИВАЛЬНІ ПОСТИ КАРПЛЮКА У FACEBOOK ЗНИКАЮТЬ ЧЕРЕЗ СКАРГИ НА НІБИ-ТО “СПАМ”?

На сайті “Кореспондент” з’явився новий блог мера Ірпеня Володимира Карплюка. Подаємо його без змін.

 

Як я вже писав в одному з попередніх постів, мій запис до блогу під назвою “Як журналісти-корупціонери фальсифікували рейтинг мерів-інноваторів?” було видалено з сайту інформагентства “ЛігаБізнесІнформ”.

 

Наразі з цим текстом можна ознайомитися лише на сайті “Кореспондент”.

 

Причини видалення мого тексту з “Ліги” було викладено у статті “Чого бояться депутати і хто дав вказівку журналістам видалити статтю мера Ірпеня?” .

 

Кілька днів тому зі стрічки на моїй публічній Facebook-сторінці та на сторінках людей, які поширили, зникли обидві статті! Технічно – ніби-то через масові скарги користувачів Facebook з повідомленням, що ці пости є спамом. Насправді, це була проплачена цілеспрямована атака на пости та репости цих двох статей.

Хтось дуже боїться розголошення фактів про маніпуляції думкою журналістів, нецільове використання коштів платників податків США на усунення з посади очільників органів місцевого самоврядування та використання депутатського мандату для тиску на органи прокуратури. Мій текст з “Ліги” та пости у Facebook було видалено якраз завдяки цим “хтось”. Ці люди наступають на свободу слова, прикриваючись демократичними цінностями. Вони бояться правди і їм є що втрачати.

 

У своїх статтях викриваю діяльність псевдожурналістів та чорних піарників, які є активістами-самозванцями. Я виклав факти ймовірної причетності до злочинної групи колишньої журналістки СТБ і нинішньої одіозної координаторки руху “Чесно” з нечесною репутацією серед громади Коцюбинського Ірини Федорів та скандального народного депутата Ольги Червакової. Вони є подругами, мають спільний політичний інтерес – усунути мене з посади Ірпінського міського голови та маніпулюють при цьому журналістами.

 

Ірина Федорів та компанія її подруг ведуть зі мною політичну боротьбу, для якої використовують ресурси платників податків США, зокрема, кошти авторитетної та поважної організації USAID (Агентства США з міжнародного розвитку). Впевнений, що Ірина Федорів не ставить до відома USAID про використання ресурсів організації на боротьбу з мером Ірпеня та на знищення свободи слова в Україні. Так само, як і USAID швидше за все не знає, що Ірина Федорів отримувала нагороди та подяки від Генпрокурора Віктора Пшонки та зустрічалася з його кумом – Віктором Януковичем.

 

Знищення мого блогу на сайті “Ліга” швидше за все пов’язане з тиском на редакцію з боку Народного депутата України Ольги Червакової. Через свої зв’язки з редакцією інтернет-видання “Українська Правда” Ірина Федорів маніпулює думкою “УкрПравди”, яка в свою чергу не дає мені можливості вести свій блог на “УП” та висловити свою точку зору на інформаційне лайно, яке на сайті “УП” систематично публікує Ірина Федорів.

 

Обидві викривальні статті я запостив на свою сторінку у Facebook і сотні людей зробили репости цих публікацій. Кілька днів тому це все зникло. Щоб зробити це, потрібно провести неабияку технічну роботу. Як пояснюють експерти, є два варіанти: або алгоритми Facebook автоматично відбираються по певних ключових словах, що вказують на спам або багато людей цілеспрямовано поскаржилися на дописи.

 

Очевидно, що була організована спеціальна кампанія, спрямована на те, щоб зупинити розповсюдження незручної правди. Я публічно звертаюся до членів Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики (до речі, Ольга Червакова є першим заступником голови цього Комітету!) і прошу звернути увагу, що робиться з інформацією і свободою слова сьогодні в Україні. Я міський голова Ірпеня і представляю громаду всього регіону. На виборах у 2015-му мене підтримали більше 60% виборців. Хто може забороняти і позбавляти мене мого конституційного права висловлювати публічно свою думку? Свої публікації я оприлюднюватиму знову і знову, до тих пір, поки всі не зрозуміють, що правду про групу медіа-кілерів вже не приховати. І ще, я не боюся “отвєтки”, як каже пані Ольга-депутат, у вигляді чергової порції інформаційних помиїв. Бо в Ірпені вже давно зрозуміли, хто є хто. І невдовзі, зрозуміють і в Україні, і поза її межами.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.