Червакова вказує журналістам як “правильно” робити сюжети про події в Приірпінні

Народний депутат Ольга Червакова вказує журналістам, яку саме інформацію слід використовувати у матеріалах про події, що сьогодні відбуваються на Приірпінні. Таку собі довідку для представників ЗМІ нардеп виклала на своїй сторінці у соцмережі.

Безымянный

Як відомо, Ольга Червакова – колишній журналіст. Вона 10 років пропрацювала парламентським кореспондентом телеканалу СТБ і ще короткий журналістом “Інтера”. Таким чином у теперішньої нардепки достатньо друзів і знайомих у медіа-сфері, через яких можна впливати на громадську думку і маніпулювати нею. Саме завдяки хорошим зв’язкам і впливам у медіа Черваковій вдалося розгорнути широку інформаційну анти-кампанію проти депутатської більшості селищної ради Коцюбинського від політичної партії “Нові обличчя”, що є прямими опонентами маріонеток Червакової Ольги Матюшиної та Ірини Федорів.

Окрім цього, завдякихитрим маніпуляціям  та перекручування фактів колишній журналістці вдалося ввести в оману 260 народних депутатів і змусити їх проголосувати скандальну антиконституційну постанову “Про припинення повноважень Коцюбинської селищної ради”, що стала загальнодержавним прецедентом. Як відомо цей незаконний документ скасували і Вищий адміністративний суд і Верховний суд України.

Не таємниця, що Ольга Червакова любить роздавати вказівки не тільки журналістам, але й своїм колегам. 23 червня під час виїзного засідання комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції у Коцюбинському Ольга Червакова диктувала голові комітету, народному депутатові України Єгору Соболєву, що робити і які запитання ставити. Фотокореспонденти зафіксували як пані Черваковапротягом засідання писала і передавала записки головуючому. Більше того, тоді до об’єктиву потрапила і досить цікава сторінка з нотатника Червакової, де вона уже запланувала замовний телесюжет проти мера Ірпеня Володимира Карплюка.

13532827_10153964552509475_6965748105405828156_n

Cхожа ситуація відбувається і зараз. Замість того, щоб порекомендувати колишнім колегам самостійно всебічно вивчати ситуацію і об’єктивно її висвітлювати, як цього вимагає журналістська етика, Ольга Червакова, користуючись своїм депутатським мандатом, намагається змусити журналістів писати те, що вигідно їй.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.