Червакова підставляє Прем’єр-міністра Гройсмана

Народний депутат Ольга Червакова серйозно підставляє Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Колишня журналістка публічно заявила, що Гройсман напряму причетний до протягування неконституційної постанови про розпуск Коцюбинської селищної ради.

“Гройсман – не Тарута, він знає ситуацію, і це саме він допоміг провести постанову про перевибори в Коцюбинському в останні дні свого спікерства”, – написала Червакова у Facebook під час обговорення ситуації з публікацією про Ірпінь на сторінці Прем’єра.

14054835_10209867584157080_1740498298_n

Якщо це правда, то виходить, що Червакова підставляє Гройсмана уже вдруге. Перший раз – коли, маніпулюючи фактами, неправдиво описала ще тоді спікеру ВРУ ситуацію у селищі Коцюбинське та переконала його в тому, що Верховна Рада має право розпускати місцеві ради. Як відомо, про антиконституційність цієї скандальної постанови одразу говорили правознавці, а потім це підтвердили Вищий адміністративний суд та Верховний суд України.

Тепер, коли Червакова говорить, що саме Гройсман “допомагав проводити постанову”, нардепка серйозно підставляє Прем’єра вдруге. Адже спікер Верховної ради мав би досконало знати законодавчу базу держави і на звернення Червакової з подібною постановою мав наголосити, що парламент  має право лише призначати дату позачергових виборів на підставі рішення суду, але ні в якому разі не розпускати місцеві ради.

Яке ставлення пана Гройсмана до маніпуляцій і використання його прізвища депутатом Черваковою у таких справах – наразі невідомо. Поки що громадськість цікавить історія щодо дивного зникнення пулікації про самоврядування в Ірпені зі сторінки Володимира Гройсмана на Facebook.Безымянный-3-e1471021729398-1

Нагадаємо, що 12 серпня на сторінці Прем’єр-міністра з’явився пост, де пан Гройсман ставить Ірпінь у приклад всій країні у плані місцевого самоврядування та успішного динамічного розвитку міста. Проте трохи більше як за годину пост було видалено. За цей час публікацію встигли вподобати понад 250 людей. Чимало користувачів Facebook її поширили, тож побачили і прочитали цю інформацію тисячі українців.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.