Червакова і Федорів брешуть напару

Народний депутат Ольга Червакова знову поширює неправдиву інформацію в соціальних мережах. На своїй сторінці у “Facebook” нардепка написала, що мер Ірпеня Володимир Карплюк поїхав до Польщі.

“Тепер той телефонний апарат відключено і повідомляє польською, що абонент недоступний. Як сказав би в цьому випадку Чепінога, “євроінтеграція”, – заявляє Червакова.

D0wH5nrVCY0

aj8lF303W9c

Свої підозри народний депутат підтверджує можливістю вручення меру повідомлення про підозру. “Судячи зі слів прокурора, він був наступний на черзі на вручення підозри після Федорука. З іншого боку – це зайвий доказ, що меру Ірпеня є чого боятися. Тим більше, що коли влітку прокуратура приходила до нього і Федорука з обшуками, він теж зникав”, – пише Червакова.

Проте, як відомо, Володимир Карплюк сьогодні був на робочому місці у звичний час. Таку інформацію підтвердила керівник ЦНАПу Юлія Главацька.  З самого ранку Карплюка можна було побачити на Центральній площі Ірпеня – він особисто контролював реконструкцію площі напередодні Дня міста.

14647368_1203781639665035_1609774548_o-768x569

Нагадаємо, що брехливу інформацію щодо місцезнаходження Володимира Карплюка розповсюджувала й відома на Приірпінні журналістка і політтехнолог Ірина Федорів. На сайті “Громада Приірпіння” та у себе на сторінці у Facebook Федорів опублікувала інформацію про те, що міський голова Ірпеня Володимир Карплюк “знову втік до Польщі”.

Читайте також: 10 фактів про Ольгу Червакову

Bookmark the permalink.

Comments are closed.