Будівельники України обговорили шляхи допомоги Ірпеню

Понівечений, але нескорений Ірпінь. Цю фотовиставку Фонд відновлення Ірпеня презентував у Києві – на зустрічі, присвяченій відбудові України. Аналітики, будівельники, бізнесмени, очільники громад зібралися, щоб обговорити поточний стан будівельної галузі й перспективи відродження зруйнованих міст. Організувала захід Конфедерація будівельників України.

Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України:
«У нас сьогодні і мери, і банки, і професійні компанії, які починають готувати певні інструменти. І це дуже важливо – ділитися досвідом. Зараз треба максимально обєднати можливості, і кожен розповість, як це може працювати».

Мер Ірпеня Олександр Маркушин – співзасновник Фонду відновлення Ірпеня – розповів, як місто-герой живе в умовах сьогодення. Свій виступ супроводжував відеопрезентацією, яка вразила всіх присутніх.

Олександр Маркушин:
«Звичайно, всіх членів КБУ я просив про допомогу нашому місту, й одне з основних питань – це відбудова багатоповерхових будинків та приватного сектору. Було багато й тих фірм, які є виробниками будівельних матеріалів, і так само я їх просив, щоб вони по можливості надавали будматеріали. Хто чим зможе, буде нам допомагати».

До відбудови та розвитку Ірпеня членів Конфедерації будівельників України закликав і керівник представництва КБУ в Київській області, співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Володимир Карплюк:
«Подумайте – можливо, ви будете зацікавлені у відкритті вашого підприємства, відкритті майданчика вашого підприємства в нашому місті. Ми запрошуємо вас відновлювати Ірпінь і запрошуємо вас працювати в нашому місті як бізнес».

Богдан Рублюк, член Ради директорів Конфедерації будівельників України:
«Ми розуміємо, що той внесок, який зробив Ірпінь у захист не тільки Києва, а й України в цілому – він неоціненний. Дійсно, Бучу окупували, пройшли, а Ірпінь дав бій. І це потрібно шанувати. Я вважаю, завдання не тільки для всієї України, а й для всього світу – це відновлення Ірпеня, однозначно».

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.