Брати Капранови презентували свою книгу в Ірпені

Переповнений читальний зал в Ірпінській центральній бібліотеці став уже доброю традицією. Побачити та торкнутися живих літературних легенд сюди приходить все більше людей. Цього разу презентувати свій новий роман у рамках проекту “Класики в Ірпені” завітали брати Капранови.

“Цей проект ми започаткували ще рік тому спільно з Національною спілкою письменників України, відділом культури національностей та релігій Ірпінської міської ради і редакцією “Ірпінського вісника”. Зустрічаємось з людьми, які сказали своє слова і літературі. Це Іван Драч, Юрій Мушкетик, Михайло Сидоржевський”, – розповіла головний редактор “Ірпінського вісника” Юлія Бережко-Камінська. 

Роман Капранових “Забудь-річка” побачив світ у 2016-му році. Понад пів тисячі сторінок брати писали довгих чотири роки. Центральний образ твору – пам’ять про рід і власну історію. 

Нову книгу братів Капранових мешканці Ірпеня можуть знайти на полицях міської бібліотеки. Чимало примірників із автографами письменників після зустрічі поповнили й приватні книжкові колекції ірпінців.

“Тут ми бачимо, що бібліотека була повна, стільців вільних не було. А це означає, що в Ірпені еліта міцна та сформована. Ми проїхали мабуть сім десятків районів, в нас було понад сотня презентацій і місцева влада у вигляді перших осіб у нас була восьмий раз. Це характеризує ставлення влади до культури”, – підкреслив Віталій Капранов.

Детальніше – в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.