Біля обласної прокуратури громада Ірпеня вимагає зупинити політичний тиск

Сьогодні біля Київської обласної прокуратури триває пікет жителів Ірпеня на чолі з мером Володимиром Карплюком. Люди вимагають припинити тиск на Ірпінь, влаштований очільником прокуратури області Дмитром Чібісовим. Перед входом у прокуратуру розкладені плакати з написами: “Вимагаємо розпочати слідчі дії! Досить тримати громаду на гачку”, “Ми не будемо терпіти знущань прокуратури над Ірпенем”, “Пане Чібісов, чому вам заважає розвиток Ірпеня” тощо.

Як відомо, за останні 2 роки з Ірпінської міської ради вийняли більше 30 000 документів, при цьому досі тривають регулярні обшуки, перевірки, відкриваються безпідставні кримінальні провадження. Разом з тим, прокурор Чібісов дозволяє собі через загальнонаціональні ЗМІ звинувачувати мера Ірпеня та членів його управілської команди у важких злочинах без жодного вироку суду.

Нагадаємо, що вчора Володимир Карплюк заявив, що житиме під прокуратурою протягом місяця. “Якщо протягом місяця справа не матиме розв’язки  зумію донести до вищого керівництва держави факти упередженості та корупційності прокурора Київської області і йому доведеться піти з посади, або з посади доведеться піти мені, назавжди”, – зазначив мер.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.