Баришівка запозичуватиме досвід Ірпеня

Нещодавно до Ірпеня завітала делегація з селища Баришівка на чолі з головою Олександром Вареніченком. Про це повідомляється на сайті Ірпінської міської ради.

“Гості поспілкувалися з перщим заступником Ірпінського міського голови Дмитром Христюком, начальником управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства Андрієм Літвиновим, керівником комунального підприємства “Ірпіньжитлоінвестбуд” Ігорем Дворніковим. Ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг та Муніципальної варти”, – йдеться в повідомленні.

“Ми готові всім охочим передавати досвід успішного господарювання”, – підкреслив перший заступник міського голови Дмитро Христюк.

Фото Володимира Шилова

За словами Олександра Вареніченка, в селищі планують реконструювати місцевий парк, тому приїхали в Ірпінь за позитивним досвідом і порадами колег.

Варто зазначити, що Ірпінь продовжує активно розвиватися. За останні два роки в Ірпені було спроектовано, збудовано, реконструйовано, відремонтовано і відкрито низку інфраструктурних об’єктів. У десяток разів збільшили надходження до бюджету і за рахунок власних коштів почали реалізацію масштабних соціальних проектів. Це – нові дитячі садки, поліклініки, парки, дороги, тротуари, сквери, вуличне відеоспостереження, енергозберігаючі проекти тощо. 2017 рік в Ірпені оголошено роком освіти та медицини.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.