Автомобілістів Ірпеня просять допомогти у розвезенні продуктів літнім людям

Працівники Ірпінського територіального центру соціального обслуговування просять всіх автомобілістів міста допомогти з доставкою продуктів їхнім підопічним – самотнім літнім людям. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці член Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Антон Головенко.

За його словами, у терцентрі, який опікується самотніми людьми похилого віку ситуація така: на обліку зараз перебувають 150 людей. Це самотні люди, які без допомоги просто не зможуть фізично.

«Працівники терцентру – молодці. Тримаються жваво. Але їм потрібно допомогти. На кожного соціального працівника припадає 15 самотніх людей. Потрібно налагодити логістику, продуктові сухпайки та безпеку! До вечора збираємо дані про волонтерські автомобілі й будемо приймати рішення», – написав Головенко.

«Долучайтесь до нашої сторінки, щоб бути в курсі про волонтерську взаємодію. Вступайте в спільноту “Не будь байдужим COVID-2019” у Viber », – додав він.

Нагадаємо, в Ірпінському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги посилюють протиепідемічні міри, а саме записатись на прийом можна тільки по телефону реєстратури: +38 (04597) 6-11-62 або +38(066)621-80-73. Також починає працювати протиепідеміологічна амбулаторія (Ірпінь, вул. Михайлівська, 22).

Джерело: ITV.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.