Автобус спецназівців МВС на День народження Матюшиної подарувала нардеп Червакова

Державну охорону на приватному святі селищного голови Коцюбинського (Київська область) Ольги Матюшиної організувала народний депутат Ольга Червакова. Це був подарунок на день народження, пояснюють учасники святкування. Про це повідомляється на сайті Голос.ua.

f_8834010491467279315У той час, коли на сході України триває війна і гинуть люди, приватну вечірку селищного голови Київської області охороняє спеціальний підрозділ Міністерства внутрішніх справ. Більш того – автобус подрузі дарує нардеп Ольга Червакова.

Такий презент обурив мешканців селища Коцюбинське, зокрема людей, які повернулися з війни на сході України. Боєць сімдесят другої бригади Віктор Михайлов вважає, що Матюшина занадто про себе переживає.
“Мені здається, вона дуже за себе переживає. Матюшина думає, що вона всім потрібна в нашому селищі, але в дійсності це величезна помилка, в яке вона сама себе завела. Вона нікому не потрібна в Коцюбинському, все прекрасно розуміють, що Матюшина тільки маріонетка, яку спеціально поставили сюди”, – каже учасник АТО.
Раніше очевидці повідомили, що День народження селищного голови Коцюбинського в Київській області охороняє цілий автобус спецназівців. Вечірка проходила 28 червня на березі озера в лісі, куди приїхали десятки гостей на авто. В тому числі тут чатував автобус МВС. На яких підставах і за чиїм наказом працівники державної силової структури охороняли приватне свято Матюшиної – невідомо. Однак є інформація, що нардеп Червакова впливає на Київські обласні підрозділи МВС.
Навесні цього року кілька автобусів озброєних спецназівців з бійцівськими собаками охороняли Матюшина у селищної ради.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.