АТОвців Приірпіння запрошують на навчання

Учасники АТО Приірпіння мають змогу отримати професійну адаптацію в Навчально-науковому інституті неперервної освіти Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Університет оголошує набір на паралельне навчання студентів для отримання другої вищої освіти та підвищення кваліфікації фахівців. З питань вступу до інституту звертатись за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9, каб. 106, тел.: (044)-234-77-47.

По закінченню навчання видається диплом про вищу освіту чи свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразку.

 

Надаємо орієнтовний перелік, де може здійснюватись навчання у професійно-технічних навчальних закладах, що функціонують в Київській області:

1. ДНЗ “Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича”;

2. ДПТНЗ “Рокитнянський професійний ліцей”;

3. ДНЗ “Згурівський професійний ліцей”;

4. ДНЗ “Березанський професійний аграрний ліцей”;

5. ДПТНЗ “Бородянський професійний аграрний ліцей”;

6. ДПТНЗ “Володарський професійний аграрний ліцей”;

7.ДНЗ “Ржищівський професійний ліцей”;

8. ДНЗ “Сквирське вище професійне училище”;

9. ДПТНЗ “Фастівський центр професійно-технічної освіти»;

10. ДПТНЗ “Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти”;

11. ДПТНЗ “Яготинський центр професійно-технічної освіти”;

12. Навчально-науковий інститут неперервної освіти Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

 

Надання послуг професійної адаптації здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, яке фінансує Київська обласна державна адміністрація та регулюється постановою КМУ від 21.06.2017 № 432 затверджено Порядок організації соціальної та професійної адаптації учасників АТО.

 

Для отримання послуг з професійної адаптації учасник АТО має право звернутись до будь-якого органу соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою та документами: копія індивідуальної програми реабілітації (для інвалідів війни); копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, або учасника війни, що засвідчена підписом учасника АТО; копія документа, що підтверджує безпосередню участь в АТО або забезпеченні її проведення з перебуванням безпосередньо в районах проведення АТО у період її проведення, що засвідчена підписом учасника АТО.

По всіх питаннях професійної адаптації звертайтесь за адресою управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради: м. Ірпінь, вул. Д.Попова, 26-Б, каб.1, тел.: 62-357

 

Джерело: http://imr.gov.ua/news/5433-profesijna-adaptatsiya-uchasnikiv-ato

Bookmark the permalink.

Comments are closed.