АТОвець зашкварив сепаратиста Зіневича на зв’язках з Арбузовим

Ірпінський АТОвець Антон Головенко знайшов зв’язки між скандальним власником інтернет-провайдера “Бест” Олексієм Зіневичем та Сергієм Арбузовим – екс-віце-прем’єр-міністром з команди Саші Януковича.

“Сєпарський зашквар. Нарешті вскрилися джерела фінансування телеканалу “Погляд”. Скандальновідомий власник інтернет-провайдера “Бест” Олексій Зіневич показав свої зв’язки з людьми команди Саші Януковича та сепаратистами. Членом Окружної виборчої комісії 95 округу у травні 2019 року став юрист Зіневича – Гапон Сергій Васильович від політичної партії “Всеукраїнське аграрне об’єднання “Заступ”. Саме цю партію фінансує Сергій Арбузов – екс-віце-прем’єр-міністр уряду Азарова, член “молодої команди” Саші Януковича. Наразі Сергій Арбузов перебуває в розшуку правоохоронними органами України і переховується від слідства в Москві. Фінансування діяльності “Заступу” відбувається через довірених осіб Арбузова в Україні. Як відомо, саме партія “Заступ” будувала на парламентських виборах 2014 року сітку по скупці голосів виборців, завдяки чому через кілька місяців після свого створення набрала майже 3% голосів. На щастя, сєпарський заступ не вкопався в стіни параламенту, то ж арбузівцям довелося окопатися в рашці. Швидше за все, Зіневич пішов на союз із сепаратистами для отримання влади на Київщині. Та це не вперше. Раніше Зіневич, якого в регіоні називають “Льоша Зіна”, купив у екс-Генпрокурора регіонала Геннадія Васильєва телеканал на Київщині. Партія Арбузова “Заступ” свої квоти на представництво у виборчих комісіях роздає тільки своїм людям, і цією людиною на 95 окрузі виявився саме Зіневич. Прошу вважати мій пост офіційним зверненням до Служби безпеки України”, – йдеться у пості АТОвця на його сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що Олексій Зіневич є фігурантом кримінальних проваджень, якого звинувачують у розкраданні землі Бучанської громади. Протягом останніх років Зіневич на підставних осіб отримав у Лісовій Бучі понад 1,6 га землі лісового фонду. Він огородив цю територію чотирьохметровим парканом разом із ділянками, які належать до комунальної власності, а також загородив одну з вулиць міста Буча.

Раніше Зіневича звинувачували в боротьбі зі свободою слова, в недопуску журналістів на заходи, в блокуванні провайдером “Бест” новинних інтернет-видань.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.