АТОвці Ірпеня зустрілись з Міністром у справах ветеранів

Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз зустрілась із представниками Ради ветеранів АТО міста Ірпінь. Про це повідомляється на офіційній сторінці відомства у соцмережі. 

Під час зустрічі заступник голови Ради ветеранів АТО Ірпеня Антон Головенко розказав про діяльність ветеранських громадських організацій їх міста. Зокрема про те які програми і як реалізуються в місті. АВін також розповів, що в них створена черга з ветеранів війни та членів родин загиблих на отримання квартир та земельних ділянок.

“В першу чергу, ми намагаємось забезпечити житлом і землею родини загиблих, в другу чергу ветеранів з інвалідністю і вже потім решту ветеранів. Тож на даний час всі 25 родин загиблих, які є в нас в місті ми забезпечили квартирами та земельними ділянками. І вже перейшли до категорії тих, що мають інвалідність”, – зазначив Антон Головенко.

Також представники з Ірпеня розповіли про проекти, що реалізуються за активної підтримки міської влади, зокрема, це конкурс стартапів для ветеранів, які вирішили відкрити власний бізнес та спортивний турнір пам’яті Небесної сотні та Героїв АТО.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.