АТОвці Ірпеня співпрацюватимуть із Всеукраїнською організацією учасників бойових дій та волонтерів АТО

Сьогодні голова Ради учасників АТО при Ірпінському міському голові Олександр Головенько та голова правління Громадської спілки “Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО” Анатолій Слівінський підписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомив Ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

За словами Карплюка, співпраця передбачає сприяння у всебічній підтримці учасників АТО та їхніх сімей. У підписаному документі йдеться про інформаційну та юридичну підтримку, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги, сприяння вирішенню житлових проблем. Організації будуть разом реалізовувати соціальні проекти та просувати загальнодержавні програми захисту прав учасників АТО.

“Щиро вітаю це рішення об’єднати зусилля громадських організацій і консолідувати можливості задля підтримки хлопців, які повертаються з бойових дій. Найближчим часом будуть розроблені конкретні кроки реалізації цього документу. Переконаний, що Ірпінська міськрада неодмінно підтримає і сприятиме їхньому втіленню”, – зазначив мер.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.