Андрій Тетерук: Для розпуску парламенту немає жодної політичної та правової підстави

Наразі немає жодної політичної та юридичної підстави для дострокового припинення роботи нинішнього складу парламенту.

Про це заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт” Андрій Тетерук в інтерв`ю журналістам. 

Він нагадав, що “тільки 27 листопада 2014 року нинішня Рада прийняла присягу, її “відправляли у відставку” ледве не кожні півроку, проте жодного разу усі ці маніпуляції не мали успіху”.

“Народний фронт” робив усе, аби робота парламенту була якісною, консолідованою. І ми чітко виконували свою роботу. Тому я вас хочу запевнити, що фракція “Народний фронт” не допустить і цього року, і цього разу будь-якої дестабілізації роботи ВР, оскільки ми вбачаємо в цьому великий хаос, який загрожує інтересам держави”, – заявив Тетерук.

“Тому всі чутки, всі негативні меседжі, які зараз наповнюють телеефіри, інформаційні канали, інтернет-канали, телеграм-канали про те, що Рада буде розпущена найближчим часом, – є нічим іншим, аніж чутками, маніпуляціями та вкидами. Немає жодної юридичної, правової підстави для того, аби запустити механізм розпуску парламенту – Рада є працюючою, приймає закони і постанови”, – заявив представник “Народного фронту”.

Андрій Тетерук також повідомив, що інавгурація новообраного Президента Володимира Зеленського може відбутися 28 травня. Ця дата влаштовує усі політичні фракції та групи та знімає дискурс про те, чи можна проводити святкові заходи у дні жалоб.

“Задля того, щоби об’єднати усі позиції, “Народний фронт” проголосував одноголосно, щоби інавгурація відбулася 28 травня.

Завтра постанова про 28 травня буде зареєстрована. Я її подаватиму з представниками різних політичних сил”, – повідомив Тетерук журналістам.

Прес-служба ПП “Народний фронт”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.