Анастасія Попсуй заявила про свій вихід із проекту “Нові лідери”

В.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй заявила про свій вихід із проекту “Нові лідери”. За її словами, таке рішення зумовлене необхідністю керування містом і його прогресивний європейський розвиток. 

“Я, Анастасія Попсуй, заявляю про свій вихід із проекту “Нові лідери” за об’єктивних причин. Хоча мені і вдалося успішно пройти три попередні етапи проекту, а у народному голосуванні взагалі набрати найбільшу кількість голосів. До того ж перевірка голосування довела, що абсолютно кожен голос був набутий мною чесно. 2 серпня 2018 року Ірпінський міський голова Володимир КАРПЛЮК склав свої повноваження та розпочав підготовку до парламентських виборів. Згідно закону України, я, як секретар Ірпінської міської ради, перейняла на себе обов’язки міського голови. Моїм новим пріоритетним завданням є керування містом і його прогресивний європейський розвиток. Це величезний виклик і відповідальність для мене. Адже мова йде про добробут тисяч родин. Місто якийсь період забиратиме 100% мого часу, і тепер для мене це питання номер один”, – повідомила Анастасія Попсуй. 

Вона запевняє, що вихід із проекту не означає завершення ініціативи “Школа геніїв”.  “Уже багато зроблено для втілення її в життя, і ми обов’язково доведемо справу до успішної сталої реалізації. Я дякую організаторам проекту “Нові лідери” за можливість брати у ньому участь. Щиро дякую за активну підтримку всім, хто проголосував за мою ініціативу. Готова й надалі співпрацювати з проектом “Нові лідери” у якості партнера і запрошую до співпраці учасників проекту, які шукають майданчики для реалізації своїх ідей, до Ірпеня – міста можливостей і втілення мрій”, – заявила Анастасія Попсуй. 

Нагадаємо, що Анастасія Попсуй стала лідером онлайн-голосування Національного проекту “Нові Лідери”, отримавши 4593 голосів виборців. Попсуй очолила п’ятдесят лідерів онлайн-голосування, які вийшли до наступного етапу проекту.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.