Анастасія Попсуй – єдиний представник від Україні на всесвітній жіночій конференції

Виконуюча обовязки ірпінського міського голови Анастасія Попсуй бере участь на найбільшій жіночій конференції планети у Канаді. Захід відбувається за підтримки Канадського Уряду за участі легендарного Прем`єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Близько 9000 учасниць зі 165 країн світу зібралися на найбільшій жіночій конференції планети у Ванкувері (Канада). Світові лідерки ділитимуться формулами успіху та посилення ролі жінки в усіх сферах життя. Про успіх, глобальні тренди, здоров`я та перемоги говоритимуть найвпливовіші жінки світу.

“Дякую Уряду Канади за запрошення та фінансування, Федерації Канадських Муніципалітетів та Асоціації міст України за делегування мене від України. Мені пощастило бути і учасницею, і спікеркою. Можна вільно тиснути руки і спілкуватися з міністрами, мерами, депутатами, експертами. Сподіваюся, що наступного разу українок тут буде більше, ніж одна. Українські жінки – найкращі!”, – повідомила у соцмережі Попсуй.

До слова, з нагоди Міжнародного дня жіночого підприємництва (WED) Анастасія Попсуй отримала статус “Почесної Амбасадорки” Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.