9 дірок, через які витікає ваша енергія

Людині властиво народжуватися максимально енергійною. В дитинстві ми активно бігаємо, резвимся і здається, що нашій енергії не буде кінця. Так і в юності активно займаємося спортом, встигаємо багато зробити, багато вивчити, пізнати, набути спеціальність, діток народити. А ось вже далі до років до 30 , часом відчуваємо втому. Куди ж іде життєва енергія, чому ми починаємо відчувати себе менш сильними, життєрадісними, іноді менш цілеспрямованими, та якість нашого життя, здавалося б, з вирішенням багатьох життєвих завдань дещо погіршується. Ми старіємо, і наша життєва енергія по краплинам йде.

Якими діями людина робить самого себе слабким і розтрачує свою життєву енергію?

1.Незакінчені, недоведені до кінця справи

Всякий раз, коли берешся за якусь справу, починаєш щось, але до кінця не доводиш, витрачаються даремно не тільки матеріальні ресурси. У психіці, як у комп’ютера, залишається висіти незакритий процес, який не усвідомлюється, але весь час пожирає увагу і сили. Так само як: дати обіцянку і не виконати, взяти в борг, почати справу і кинути, взяти на себе справ понад силу.

  1. Брехня іншим і самому собі

Коли людина бреше, йому доводиться витрачати силу-силенну енергії на підтримку вигаданих образів. Крім того, викривляється потік між чакрою горла і чакрой серця. Тому кажуть «кривити душею». Від брехні вона дійсно викривляється. Що слід викорінити: лицемірство, самообман, спроби здаватися тим, ким не є.

  1. Образи, замкнутість і будь-які інші форми самоізоляції

Людина – це відкрита енергетична система. І якщо його ізолювати, він стане слабшати.  Коли це відбувається: коли відмовляєшся від родинних зв’язків, забуваєш предків, зневажаєш рідною землею і Батьківщиною, від образи на людей, життя або на що-небудь ще.

  1. Страх, недовіра, непотрібна ворожість

Від страху і недовіри відбувається те ж саме, що і при образі. Крім того, дарма витрачаються енергетичні ресурси, адже організм завжди в режимі війни і готовий битися або тікати. Це вимотує.

  1. Фізичні, емоційні або інформаційні перевантаження або недолік фізичних вправ і контакту з природою, переохолодження

Коли людина навантажує себе роботою або переживаннями надміру, це також швидко витрачає його сили. На обробку мозком інформації йде багато енергії, на порожні переживання даремно витрачаються гормони надниркових залоз, що призводить до ниркової недостатності.

  1. Неправильний і недостатній сон

Якщо спати в недозволений або недостатній час – організм не може повноцінно відновити свої сили уві сні. Накопичуються токсини, збиваються біоритми, мозок перевантажується незасвоєної інформацією.

  1. Переїдання, інтоксикація алкоголем, сигаретами, наркотиками

Змушує організм витрачати ресурси на знешкодження і виведення токсинів. Перепрацьовувати нервову систему, нирки і кишечник.

  1. Зайві розмови, внутрішній діалог в розумі, метушливість

Вам може це здатися незначним, але насправді на мова йде колосальна кількість енергії, часто даремно. Це стає більш відчутним після практики мовчання.

  1. Хвороби, незагоєні травми і будь-які форми витоку енергії, шкідливі зовнішні обставини, паразити і енергетичні вампіри

Сюди відносяться неприємні і шкідливі люди в оточенні, геопатогенні зони, промислове забруднення, травми та інші пошкодження.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.