5 кроків до щастя

Що таке щастя? Задумайтесь, що для вас означає це слово. Ми всі прагнемо відшукати це невловиме почуття. Ми хочемо відчувати себе радісно, ​​відчувати гармонію зі світом, відчувати радість. Щастя не в моменті, а в дорозі. Однак і на цьому шляху зустрічаються перешкоди. Не в наших силах передбачити всі неприємні моменти в житті, але ми можемо звести їх до мінімуму, і по-різному реагувати на негатив, який заважає нашому щастю.

Як досягти стану щастя?

1. У людей є погана звичка – запам’ятовувати всі негативні емоції. Заповнюючи нашу пам’ять, вони витісняють всі позитивні моменти. Не дозволяйте позбавити себе радості від приємних спогадів. Але, щоб було що згадати, потрібно якомога більше створювати. Щастя в дрібницях. Звертайте увагу і насолоджуйтеся кожним, навіть незначним, приємним моментом вашого життя. Створюйте навколо себе затишок і тепло. Зберігайте в своїй пам’яті щасливі хвилини життя.

2. Живіть усвідомлено. Прислухайтеся до навколишнього світу, до себе. Насолоджуйтесь моментом. Очищайте свій розум від негативних думок. Поринайте в щастя, не намагаючись при цьому оцінити і проаналізувати його. Будьте уважні до оточуючих вас деталям.

3. Медитуйте. Робота з центральною частиною мозку допоможе вам наблизиться до щасливого життя. А саме медитація, йога, молитва, споглядання та інші духовні практики впливають на неї. Не бійтеся використовувати ці способи роботи над собою.

4. Радуйтесь дрібницям. Безцінні моменти трапляються з нами щодня, навчіться бачити їх. Це можуть бути теплі промені сонця, що пробиваються до вас в кімнату рано вранці. Або кава, яку ви п’єте з друзями в кафе. Робіть фотографії, записуйте свої почуття, знімайте відео, діліться своїми думками з близькими. Саме так народжується щастя.

5. Живіть повним життям. Дорослі часто забувають, як це, коли можеш стрибати на ліжку, співати в повний голос на вулиці, бігати по калюжах і здійснювати інші вчинки, які доставляють нам неймовірні емоції. Ви думаєте, що виросли з цього? Вас не так зрозуміють? Погано про вас подумають? Дозвольте впустити в своє життя трохи дитинства. Відчуйте ці емоційні моменти, розділіть їх з друзями. А потім подякуйте їм за те, що вони поруч.

Будьте щасливі, ірпінці!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.