10 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року

Грудень кожного разу настає так несподівано, що спочатку з сумом усвідомлюєш, що так швидко пролетів цілий рік, але зате потім заспокоюєшся в приємних думках про те, що сама казкова його частина напередодні свят все ще попереду. До року Щура залишилося надзвичайно мало днів, тому команда Правди Ірпеня підготувала 10 пунктів, які варто здійснити саме в цьому місяці, не відкладаючи їх на Новий Рік. 

  • Підбити підсумки року

Для цього достатньо вранці у вихідний відправитися на самоті в кондитерську з величезними скляними вікнами, замовити собі каву з чимось зрадницьки-солодким і смачним, взяти блокнот і присвятити час для корисної рефлексії: що вдалося зробити, а що не склалося; якими змінами ви задоволені, а якими – ні; що ви хотіли б змінити в наступному році і як це зробити.

  • Прикрасити будинок

Чим раніше, тим краще: щоб створити святкову атмосферу прямо зараз і прокидатися, розглядаючи саморобні сніжинки і зірки під стелею, потім снідати, медитуючи на миготливі вогники на вікні, а ввечері приймати ванну з запахами цитрусових і сандалу, заспокоюючи себе тим, що до Нового року у вас ще буде море таких натхненних моментів. 

  • Скласти список подарунків

Купівля подарунків – та сама операція, яку ми зазвичай відкладаємо на потім і в підсумку перетворюємо в божевільну гонку по магазинам на останньому диханні. Чим раніше ви приступите і чим раціональніше підійдете до процесу, тим менше буде стресу. Почніть з списку потенційних одержувачів подарунка, який, одного разу склавши, можна суворо скорегувати пізніше і розділити на три графи: тих, кому ви подаруєте в першу чергу щось особливе, тих, кому можна купити приємний міні-сувенір, і тих, кому досить буде листівки.

  • Позбутися від боргів

Не тільки матеріальних і не тільки перед кимось стороннім, але і перед самою собою. Згадайте, які справи і проекти ви хотіли завершити і не відкладайте їх на січень, а беріться за них прямо зараз. Подумайте, чи не забули ви про обіцянки, які давали комусь, і втілюйте їх в життя до Нового року, якщо це можливо. 

  • Купити й упакувати подарунки

Про те, що дарувати родичам, близьким, друзям і колегам, краще подбати заздалегідь, щоб потім не бігати й не метушитися та купувати будь-що.

  • Не ставати на ваги, не морочитися на тему фігури і менше хвилюватися

Вам і так перед святом належить міні-кінець світу, коли доведеться за кілька днів закінчити всі робочі справи, а потім «потонути» в справах домашніх. Схуднути перед Новим роком – це те ж саме, що і засмагнути перед відпусткою, а саме абсолютно марна і неефективне заняття. Так що про фігуру подумаєте після 11 січня, а поки плануйте просто насолоджуватися святами, як душа забажає. 

  • Змінити зовнішність

Якщо ви давно мріяли щось поміняти в своїй зовнішності – саме прийнятний для цього час. Зовнішні ж зміни обов’язково тягнуть за собою і внутрішні. Нова зачіска, новий стиль одягу – експериментуйте, і тоді отримаєте не лише нові емоції, а й нову зовнішність.

  • Купити собі теплу піжаму, плед і шкарпетки

Це навіть важливіше, ніж святкове вбрання для зустрічі Нового року, тому що в останньому ви проведете всього кілька годин в ніч з 31 грудня по 1 січня, а в затишній піжамі, зігріваючих шкарпетках і під пледом – гарантовано кілька днів в проміжку між 1 і 11 січня. 

  • Поекспериментувати з рецептами

Наприклад, навчитися пекти смішні різдвяні печива у вигляді чоловічків або потренуватися в приготуванні низькокалорійних салатів, на які можна буде безсовісно налягати всю новорічну ніч і наступні два дні після свята. 

  • Сплануйте новорічну вечірку

Щоб не провести всю новорічну ніч за столом з наїдками і перед телевізором, треба подбати про те, чим ви будете розважати себе і гостей у новорічну ніч. Настільні та онлайн-ігри, фокуси, ребуси – будь-що, аби допомогло вам щиро повеселитися. І про це краще подбати заздалегідь.

Джерело: https://www.segodnya.ua/.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережах Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.