10 кінопрем’єр липня

Другий місяць літа безсумнівно здивує нас прем’єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Пропонуємо вам добірку із 10 кінопрем’єр липня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЛЮДИНА-МУРАХА ТА ОСА, 5 липня 

Продовження захоплюючої історії студії Marvel про супергероїв, які вміють зменшуватись у розмірах. Скотту доведеться обирати між місіями героя і турботливого батька. На нього чекає нове завдання – боротися зі злом пліч-о-пліч з Осою. Чи одягне Скотт костюм Людини-мурахи? 

ГАРЯЧІ КОПИ, 5 липня 

Нова німецька комедія із Тілем Швайгером у головній ролі розповість про пригоди двох поліцейських. Вони завжди готові прийти на допомогу один одному, однак коли твоєму напарнику постійно не щастить, – будь-яке завдання ускладнюється. 

ПЛАН ВТЕЧІ-2, 5 липня 

Рей Бреслін – голова спеціалістів з безпеки, які можуть втекти із найнепроникніших в’язниць. Напарника Рея посадили в одну із таких в’язниць, і тепер чоловік та його команда готуються врятувати друга. 

МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ-3, 12 липня 

Дракула разом зі своїми друзями вирушає у розкішний круїз на лайнері. Там він знайомиться з капітаном Ерікою і одразу ж закохується у неї. Однак вампір навіть не підозрює, що Еріка – нащадок ворога Дракули та всіх його монстрів. 

ХМАРОЧОС, 12 липня 

Уіл Форд – ветеран війни та екс-командир ФБР нині займається безпекою багатоповерхівок. Уіл вирушає до Китаю і стає свідком, як найвищий та найбезпечніший висотний будинок горить. Поліція звинувачує у цьому Форда. Аби врятувати свою репутацію, чоловіку доведеться знайти винних. 

КЛУБ МОЛОДИХ МІЛЬЯРДЕРІВ, 19 липня 

Дія кінострічки розгортається у 80-х роках в Лос-Анджелесі. Молоді мільярдери вирішують взяти участь у грошовій афері і обіцяють своїм клієнтам великий дохід. 

ТАЛЛІ, 19 липня 

Який подарунок зробити багатодітній матері? Можливо, хорошу няню. Драма із Шарлін Терон у головній ролі розповість історію жінки, яка виконала свою найголовнішу місію – стала мамою, проте забула про власне життя. 

МАЧО НА КОЛЕСАХ, 19 липня 

Французька комедія розповідає про егоїстичного та брехливого Джоселіна, який намагається закохати в себе жінку, вдаючи інваліда. Однак усе зміниться, коли він дізнається, що її сестра справді прикута до інвалідного візка. 

КЛУБ «50 ВІДТІНКІВ СІРОГО», 19 липня 

Четверо витончених жінок поважного віку дізнаються про еротичний роман «50 відтінків сірого». Після прочитання життя каліфорнійських інтелектуалок повністю зміниться. 

МІСІЯ НЕМОЖЛИВА: ФОЛАУТ, 26 липня 

Легендарна кінострічка повертається. З’явилися нові злодії із сучаною зброєю, яка здатна знищити всю планету. Головний герой Ітан Хант (Том Круз) разом із командою спецагентів намагатиметься виправити ситуацію. Невже це буде його остання місія?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.